NIMALO SKROMNO

Kim i Kanye imat će čak tri ceremonije vjenčanja!

26.04.2014 u 08:56

Bionic
Reading

Kim Kardashian i Kanye West imat će tri ceremonije vjenčanja, jednu u Americi i dvije u Francuskoj

Odvjetnik slavnog para savjetovao je Kim Kardashian i Kanyeu Westu da obave civilno vjenčanje u SAD-u, budući da su oboje američki državljani, prije nego što odu u Francusku na svadbu 24. svibnja, kako bi izbjegli bespotrebne probleme s papirologijom.

‘Inače američka vlada priznaje vjenčanja u Francuskoj, no papirologija u stranoj državi može biti noćna mora. Zato se žele osigurati da sve bude legalno pa će civilno vjenčanje održati u Južnoj Kaliforniji’, rekao je izvor za RadarOnline.


Kim i Kanye, koji imaju devetomjesečnu kćer North, održat će i vjersku ceremoniju nakon civilne zbog francuskih običaja. ‘Vjerski obred mora uslijediti nakon civilnog, a nikako prije. Svećenik ili rabin zatražit će potvrdu o civilno sklopljenom braku prije nego što započne vjerska ceremonija’, objasnili su iz Francuske ambasade u Washingtonu.

Slavni par planira luksuzno vjenčanje u Francuskoj na kojem će Kim izmijeniti tri haljine. ‘Kim će imati najmanje tri haljine za veliku svadbu u Francuskoj. Oboje žele da to bude vjenčanje stoljeća’, rekao je izvor.