TALIJANSKO VJENČANJE

Kći slavne Anne Wintour po drugi put stala pred oltar, a njezina vjenčanica je pravo iznenađenje

20.07.2018 u 13:14

Bionic
Reading

Tjedan dana nakon američkog vjenčanja, Bee Shaffer, kći najpoznatije modne urednice Anne Wintour, s talijanskim redateljem Francescom Carrozzinijem ceremoniju vjenčanja odlučila je ponoviti u talijanskom Portofinu

Svoje zaruke, kći Anne Wintour i sin preminule talijanske urednice magazina Vogue, svijetu su obznanili u ožujku prošle godine, a dva mjeseca kasnije par se pojavio na crvenom tepihu njujorškog bala Met Gala o čijoj organizaciji godinama brine Wintour.

  • +12
Talijansko vjenčanje Bee Shaffer Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Par je ovog ljeta odlučio izreći sudbonosno 'da' na intimnoj ceremoniji vjenčanja održanoj na njuorškom Long Islandu, a istu su tjedan dana kasnije, u društvu bliskih prijatelja i obitelji, odlučili ponoviti u crkvi San Giorgo u talijanskom gradiću Portofino.

Zbog stroge politike objave detalja s prvog vjenčanja na društvenim mrežama, kći Anne Wintour u Italiji se po prvi put mogla vidjeti u svadbenoj haljini.

  • +13
Anna Wintour i Bee Shaffer na crvenom tepihu Tony Awardsa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mladenka je odabrala haljinu boje bjelokosti koja je sezala do gležnja, s V-izrezom dekoltea i čipkastim detaljima s potpisom modnog dvojca Dolce&Gabbana. Nju je nosila uz veo s bogatom čipkom, zlatne sandale s remenčićima i ogrlicom s privjeskom križa.

Iako je podatak o dizajneru njezine vjenčanice koju je nosila na prvoj ceremoniji vjenčanja još uvijek nepoznanica, svjetski mediji nagađaju kako će ime dizajnera, kao i ostali detalji s vjenčanja biti otkriveni javnosti u nadolazećem broju američkog izdanja magazina Vogue.

A post shared by Pictures (@dresswomanphotos) on

Prema medijskim napisima, par se nakon talijanskog vjenčanja zaputio prema groblju gdje su odali počast preminuloj urednici talijanskog izdanja magazina Vogue, Franci Sozzani – majci Shafferina novopečenog supruga. I dok je mladoženja tamnoplavo odijelo zamijenio trapericama i kratkom majicom, kći Anne Wintour odbacila je veo i visoke sandale zaputivši se na groblje u vjenčanici.