dotjerana u izlasku s tatom

Kćer Gordana Jandrokovića ima provjerenu stilsku formulu: Ovaj komad idealna je alternativa maloj crnoj haljini

28.01.2023 u 08:32

Bionic
Reading

Još od prije nekoliko sezona kombinezoni su osvojili modni scenu. Vrlo laskavi, a pri tome udobni i lako nosivi, pokazali su se idealnom alternativom malim crnim haljinama za večernje izlaske. Upravo se tom stilskom formulom poslužila Karla Jandroković koja je s ocem, predsjednikom Sabora, stigla u zagrebački i HNK i ondje, s razlogom, privukla poglede

Jedno od najpoznatijih djela Arama Hačaturijana, balet 'Spartak' premijerno je izvedeno na u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu. Baletna premijera privukla je brojna poznata lica iz društvenog i političkog kruga, a u svečanoj loži svoje mjesto je rezervirao i Gordan Jandroković.

Predsjednik Sabora čest je gost kulturnih manifestacija, a pri tome mu društvo najčešće pravi supruga Sonja. No, ovog puta s njim je bila kćer Klara koja je, sasvim opravdano, privukla poglede okupljenih.

  • +4
Poznati na premijeri baleta 'Spartak' Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Klara, inače diplomirana pravnica, za izlazak s tatom je igrala na kartu elegancije i modne nepogrešivosti. Tako se odlučila na 'total black' kombinaciju, a nositelj stajlinga bio je crni kombinezon. Praktičan, a istovremeno lako nosiv, kombinezon koji je nosila Klara izgledao je poput spoja vječno elegantnih hlača 'cigareta' kroja i bluze V-izreza, a upečatljiv stilski dodatak činio je crni remen sa zlatnim detaljima kojim je dodatno istaknula struk.

Stajling je zaokružila klasičnim crnim salonkama i malom crnom torbicom, također sa zlatnim detaljima. Elegantan, a opet dovoljno chic Klarin kombinezon bio je primjer modnog komada nosivog u brojnim prilikama – od večernjeg izlaska, poslovnog ručka, pa do ureda.

  • +10
Kombinezoni Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Upravo zbog te svestranosti i lakoće transformacije kombinezonu su se još prije nekoliko sezona nametnuli kao sjajna alternativa vječnoj maloj crnoj haljini za kojom će se svatko okretni, i to baš svaki put. Laskav i lako nosiv kombinezon prije svega nudi odijevanje od glave do pete, bez razmišljanja o slaganju boja, uzoraka i krojeva. Predstavlja jedan od onih komada koji je uvijek dobro imati u ormaru i za njim posegnuti u trenutku kada modne pogreške sigurno želite izbjeći.