SVI RAZLOZI PREKIDA

Katy Perry ostavila Russella jer je perverzan i lud

05.01.2012 u 09:50

Bionic
Reading

Da se brakovi ne gase samo tako, pokazuje niska navodnih razloga zbog kojih je Katy Perry dala cipelicu Russellu Brandu, a koje je na jedno mjesto skupio Hollywood Life

Predbračni ugovor

Katy Perry navodno je zahtijevala da Russell i ona potpišu predbračni ugovor, što je muška strana odbila. Razlozi su jasni, a kako se trenutno čini, Russell će poprilično profitirati razvodom.

Fotke s vjenčanja

Također, na samom početku kratkog zajedničkog puta, Katy je željela zaraditi na fotkama s njihovog vjenčanja u Indiji, na što je Russell također rekao 'ne', uz objašnjenje da želi normalno vjenčanje.

Katy je bila prefina za perverznog Russella

'Katy je na početku veze bila poprilično perverzna, taman po Russellovoj mjeri, što mu se jako svidjelo. No, koliko se god trudila, Katy nije uspjela održati korak s Russellom koji voli prljave stvari i kojemu nikad nije bilo dovoljno', rekao je izvor koji zna.

Russell mrzi biti sam

'Russell uvijek treba nekoga pored sebe, a kako Katy radi puno više od njega, to nije uvijek bila ona', dodao je jednako upućen izvor.

Russellu su smetala Katyina tulumarenja i društvo

'Katy nakon vjenčanja nije htjela odustati od tulumarenja po klubovima, što je Russella, koji izbjegava takvu vrstu zabave, frustriralo', donosi izvor.

Russell je htio djecu

'Kad god bi Russell spomenuo djecu, Katy bi se samo nasmijala i otkačila ga riječima da je prezaposlena za to', prišapnuo je novi bliski izvor.

Russell nije podržavao Katyinu karijeru

'Katy se događalo izuzetno puno stvari prošle godine, a velik dio njih je Russell propustio. Kad bi se i pojavio, redovno bi brzinski pobjegao, usput popljuvavši njene nastupe', dodao je ljuti bliski izvor.