VJERNA OMILJENOM DIZAJNERU

Kate Middleton s haljinom igra na sigurno, oduška si dala pokrivalom za glavu

09.07.2018 u 22:03

Bionic
Reading

U haljini svoje omiljene modne marke McQueen vojvotkinja Kate Middleton došla je i na krštenje svojeg trećeg djeteta, princa Louisa koji se krstio u ponedjeljak

U svim važnijim prigodama, počevši s vjenčanicom, Kate Middleton se drži svog omiljenog dizajnera Alexandera McQueena. Isprobane modne formule, i kad je riječ o odjeći za krštenja njezine djece, Kate se drži već treći put.

U kremastoj modnoj kombinaciji s potpisom Alexandera McQueena, Kate se pojavila na krštenju svog najstarijeg djeteta, princa Georgea, 2013. godine.

Dvije godine kasnije, na krštenju princeze Charlotte, Kate je odjenula žućkasti kaput s potpisom McQueena. Reciklirala ga je i u svibnju ove godine na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle, što su joj u nekim modnim krugovima zamjerili zbog svijetlih nijansi vrlo sličnih boji rezerviranoj za vjenčanice.

I na krštenju svog trećeg djeteta, princa Louisa, Kate Middleton se u ponedjeljak odlučila na sigurnu kombinaciju - bijelu haljinu s potpisom McQueena.

I s obućom je igrala na sigurno, obuvši svoje otvorene krem štikle, a nešto više hrabrosti pokazala je tek odabirom vrlo upečatljivog šešira Jane Taylor.

Kremasta široka vrpca ukrašena bijelim cvjetovima privlačila je najviše pažnje, a nezapaženo nisu prošle ni njezine naušnice od bisera formiranih u cvijet.

Osim modnim dodacima, Kate je plijenila poglede svojom vedrinom i širokim osmjehom dok je noseći usnulog princa Louisa nosila na krštenje.

  • +13
Krštenje princa Louisa Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL