KRŠTENJE ZA PAMĆENJE

Malena princeza zasjenila je i Kate Middleton

06.07.2015 u 23:07

Kate Middleton i obitelj na krštenju princeze Charlotte

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Svi koji prate britansku kraljevsku obitelj sigurno nisu propustili popratiti krštenje malene princeze Charlotte, a ovaj je puta slavlje bilo doista posebno

Princeza Charlotte za krštenje je bila odjevena u čipkastu haljinicu boje bjelokosti koja se prostirala gotovo do poda dok ju je mama Kate u naručju nosila prema crkvi St. Mary Magdalene. Budući da je u istoj crkvi, nedaleko od imanja na kojem žive Kate i William, krštena i pokojna princeza Diana, izgleda kako je princ William na ovaj način još jednom odao počasti svojoj majci.

Malena je princeza bila u središtu pažnje zbog krštenja, ali svi su primijetili posebno odabranu haljinicu, u kojoj se krstio i brat George prije dvije godine.

Kraljevska obitelj zajedno nije mogla biti ljepša i sretnija. Kate je za ovu svečanu prigodu odjenula bijelu haljinu Alexandera McQueena i šešir Jane Taylor. Dugu i bujnu kosu ovaj je puta ukrotila elegantnom frizurom, a make-up je bio bez greške, primjeren svečanom događanju. Izgledala je prelijepo, posebno što je rodila prije devet tjedana, ali srca mnogih zarobila je preslatka Charlotte.

Sin George bio je jednostavno neodoljiv u crvenim hlačicama s bijelom košuljom, a to je vrlo slično odijelu kakvo je nosio William kao dječačić na krštenju princa Harryja.