MODERNA PEPELJUGA

Kate Middleton zablistala poput prave princeze u laskavoj haljini i srebrnim cipelicama

14.02.2019 u 09:43

Bionic
Reading

Britanska miljenica Kate Middleton poput prave princeze iz bajke zablistala je u sjajnim cipelama na gala večeri organiziranoj u londonskom muzeju Victoria & Albert

37-godišnja vojvotkinja od Cambridgea pridružila se brojnim uzvanicima u londonskom muzeju na gala večeri koja slavi rad 100 žena u biznisu.

Poput prave princeze, Kate je zablistala u srebrnom paru salonki s potpisom Oscara de la Rente, a više od odabira cipela koje je imala priliku nositi u nekoliko navrata brojne obožavatelje britanske kraljevske obitelji oduševila je odabirom dosad neviđene balske haljine.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prekrasna haljina stvorena od slojeva plisiranog tila činila je efekt ombre te je svojim krojem i detaljima, poput baršunaste crvene trake oko struka, naglasila skladnu figuru vojvotkinje.

Ova upečatljiva kreacija u nježnim nijansama crvene i ružičaste djelo je talijanske modne kuće Gucci, koja posljednjih tjedana na društvenim mrežama proživljava osudu javnosti zbog sporne veste koja graniči s rasizmom.

Novo svečano izdanje Kate je kompletirala crvenom baršunastom torbicom s potpisom Prade i naušnicama s ružičastim dijamantima dizajnerice Kiki McDounough, kojima je oplemenila frizuru valovitog polurepa.

Spomenute naušnice Kate je posljednji put nosila na vjenčanju sestre Pippe Middleton, a na gala večeri organiziranoj u londonskom muzeju Victoria & Albert bila je počasna gošća i pritom javno podržala program Kraljevske zaklade, čiji je cilj pomoć ljudima svih dobi u razgovoru o njihovom mentalnom zdravlju, koje je u fokusu njezina javnog rada.