nakit s porukom

Kate Middleton pažljivo bira nakit, a ova ogrlica daje posebnu snagu onome tko ju nosi

24.01.2023 u 13:29

Bionic
Reading

Omiljena britanska princeza rado nosi nakit, a cijena komada kojima se kiti nikada nije presudan faktor odabira. U nedavnom obavljanju kraljevskih dužnosti zasjala je u odijelu boje burgundije, a za tu priliku odabrala je ogrlicu s citrinom koji je poznat kao kamen sunčeve energije, a nosi i posebno značenje

Kate Middleton modna je 'ziherašica', no njezine kombinacije nisu nikako dosadne. Iako uvijek klasično, odmjereno i pristojno, ono što Kate nosi vrlo je zanimljivo, elegantno i moderno. U nedavnom posjetu palači Hampton Court, gdje je išla na susret s ragbijašima u invalidskim kolicima, odjenula je prekrasno odijelo u boji burgundije koja sa sobom nosi snagu i sigurnost. Odijelom koje odražava samopouzdanje i čvrstoću poslala je suptilnu poruku onima koje njezin život najviše zanima, a čini se da je i odabir nakita bio vrlo promišljen.

Odabir nakita ne ovisi uvijek o tome izgleda li lijepo ili pristaje li uz odjeću, već Kate često bira komade uz koje postoji dublje značenje.

Ozbiljan look u odijelu, Kate je uljepšala zlatnom ogrlicom s citrinom. Stari Grci su ga nosili protiv zmijskih otrova i negativnih misli, a odavno je poznat kao sunčev kamen zbog svoje jarke žute boje. Zlatnožuti tonovi u citrinu bude kreativnost i želju za novim spoznajama, a njegova toplina potiče optimizam. Pomaže prebroditi nemire i strahove, a onome tko ga nosi daruje mir i osjećaj sigurnosti.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon teškog razdoblja u kraljevskoj obitelji u proteklih šest mjeseci, ne čudi što princeza od Walesa želi iskoristiti svaku priliku kako bi donijela malo optimizma. Čak i kada progovara odjećom, modnim dodatcima i gestama, čini to s gracioznošću te čuva ugled kraljevske obitelji o kojem princ Harry neumorno pokušava stvoriti negativno mišljenje javnosti.

Novi dodatak Kateinoj kolekciji nakita je s potpisom Daniellea Drapera, a moguće da je riječ o rođendanskom poklonu ili daru za desetu godišnjicu s princom Williamom.