ŠTO ĆE REĆI KRALJICA?

Kate Middleton može odahnuti - njene su cipele opet 'in'

27.01.2016 u 11:02

  • +7

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kada su modni znalci prije koju godinu rekli da su omiljene platforme 'out', mnoge su ih žene nastavile nositi jer su udobne, a ipak daju lijepu posturu; slavne dame poput Kate Middleton također nisu odustajale od njih

Poznato je da Vojvotkinja od Cambridgea rado nosi udobne platforme pa se čak šuškalo da je to jedan od razloga nesuglasica između nje i kraljice Elizabete, koja ne odobrava takve modne odabire na svome dvoru.

'Zbilja joj se ne sviđaju cipele s punom petom, a to znaju sve članice kraljevske obitelji', rekao je izvor blizak kraljici Elizabeti za poznati magazin Vanity Fair, a Kate je navodno na neko vrijeme odustala od tih udobnih cipela kako bi u kući vladao mir.

No nakon što je veliki Karl Lagerfeld na tek održanoj Chanelovoj reviji u Parizu predstavio platforme u nešto novijem ruhu, n kraljica se neće moći previše buniti.

Štoviše, od nekoliko modela platformi koje su manekenke nosile na reviji, jedne neodoljivo podsjećaju na omiljeni par Kate Middleton. Plave cipele s punom petom Kate je nosila više puta na razna događanja, a par u istoj boji s malo otkačenijom petom, koji je prezentirao Lagerfeld, taman su po njenom ukusu.

Moguće je tako da će miljenica Britanaca svoju kolekciju upotpuniti i kojim modernijim parom iz Chanelove proljetno-ljetne kolekcije za ovu godinu, a Lagerfeld je vjerojatno svjestan 'Kate efekta' pa zna da mu to može pomoći kako bi kolekcija bila još uspješnija.