sigurna kombinacija

Kate Middleton išla je na sigurno i nije pogriješila: Haljina na točkice i bež kaput za dnevne kraljevske obaveze

17.11.2022 u 17:52

Bionic
Reading

Princeza Kate posebno je osjetljiva na teme majčinstva i djece pa je posjetila ukrajinske majke i djecu izbjegle iz ratom pogođene domovine. Za tu prigodu odlučila se za jednostavnu kombinaciju koja uvijek prolazi

Za cijeli svijet ona je poznata kao princeza Kate, buduća britanska kraljica, a svakako i kao jedna od mnogima najdražih članova kraljevske obitelji. Ipak, posebno joj je važna majčinska uloga i svoj rad često posvećuje djeci i majkama.

Posjetila je ukrajinsko sklonište u Londonu i s majkama izbjeglim iz Ukrajine razgovarala o problemima s kojima se suočavaju.

Za tu ozbiljnu i dirljivu prigodu princeza se odlučila za jednostavnu svakodnevnu kombinaciju u kojoj je zbilja teško izgledati loše, a outfiti u kojima obavlja svoje dužnosti uvijek su na visini zadatka ove odmjerene britanske princeze.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Paul Edwards/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako na prvi pogled može izgledati samo kao jednostavna točkasta haljina, riječ je o tamnoplavoj haljini s točkicama žute boje. Možda nisu ukrajinske nijanse, ali suptilno odavanje poštovanja izbjeglicama Kate je zbilja fenomenalno odradila.

Haljinu potpisuje brend LK Bennett koji Kate rado bira, a silueta haljine je ono što svim pratiteljima kraljevske obitelji prvo pada na pamet kada pomisle na nju – plisirana, lagano lepršava suknja stegnuta u struku i dugi rukavi.

Od engleske hladnoće štitio ju je Max&Co kaput u boji devine dlake i tamnoplave salonke.