DAN SJEĆANJA

Kate Middleton briljirala u kreaciji omiljenog brenda, a posebnu priču imali su biseri oko njezinog vrata

13.11.2022 u 10:09

Bionic
Reading

Baš kao i svaki puta do sada, Kate Middleton izgledala je iznimno elegantno pojavivši se u Royal Albert Hallu povodom Remembrance Day (Dana sjećanja), koji se tradicionalno obilježava u državama članicama Commonwealtha od kraja Prvog svjetskog rata u čast pripadnika oružanih snaga koji su poginuli u vršenju dužnosti

Ništa manje nismo očekivali od Kate Middleton, kraljice stila, kada je sinoć stigla u pratnji supruga, princa Williama, u londonski Royal Albert Hall. Zajedno s ostalim članovima kraljevske obitelji, princeza od Walesa tamo je stigla na obilježavanje Dana sjećanja (Remembrance Day). Riječ je o danu sjećanja koji se obilježava u državama članicama Commonwealtha od kraja Prvog svjetskog rata u čast pripadnika oružanih snaga koji su poginuli u vršenju dužnosti.

Budući da se za tu prigodu nosi crnina na koju se okači maleni crveni broš u obliku maka, Kate Middleton nije imala previše izbora, no i dalje je bila modno nepogrešiva.

Kate je izgledala sjajno odabravši kombinaciju s potpisom njoj omiljenog Self Portraita. Riječ je o kombinaciji crnog blejzera ispod kojeg je plisirana suknja od šifona i čipke koja lagano pada do polovice listova. Inače, takvu kombinaciju, ali u krem boji, već je nosila na koncert Party At The Palace, tijekom proslave kraljičinog platinastog jubileja u lipnju ove godine, ali i na Hold Still projektu u rujnu 2021. godine.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: CHRIS RADBURN / AFP / Profimedia

Tijekom posljednjih godina, Kate Middleton često i rado poseže za kreacije s potpisom ove londonske modne kuće, a to je ujedno njezina 'karta na sigurno'.

Princeza od Walesa za ovu je prigodu pazila i da detaljima oda počast pokojnoj kraljici Elizabeti II, pa je njoj u čast stavila kraljičinu ogrlicu sačinjenu od četiri niza japanskih bisera koji u središtu ima dijamantnu kopču zakrivljenog oblika, a svaka strana uključuje još tri reda dijamanata koji se spajaju na vrhu i dnu marquise dijamantima.

Ogrlica je napravljena još 80-ih od 'najfinije uzgojenih bisera' koje joj je poklonila japanska vlada. U kombinaciji s ogrlicom tu su bile i biserne naušnice, a koje su bile dar koji je kraljica dobila povodom svog vjenčanja od tadašnjeg vladara Bahraina, Hakima.

Cijelu kombinaciju zaokružila je i omiljenom torbicom od crne brušene kože. Riječ je naravno o modelu Mulberry Bayswater.

Inače, zanimljiva je priča oko kraljice i njezine ljubavi prema biserima, koju je gajila još od najranije dobi. Naime, njezin otac, kralj George VI, prvo joj je poklonio tanki lančić od platine, na koji je za svaki Elizabetin rođendan dodavao po nova dva bisera. Tu tradiciju započela je još kraljica Viktorija, koja je svojim kćerima i unukama za svaki rođendan davala po jedan biser kako bi, kada napune 18 godine, mogle imati dovoljno bisera za bisernu ogrlicu.