casual izdanje

Zvijezda ležernog stajlinga Kate Middleton je chic sako u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled

23.06.2021 u 09:36

Bionic
Reading

Poznata po besprijekorno elegantnom stilu, Kate Middleton za javne dužnosti u pravilu uvijek odabire haljine i kapute univerzalnog kroja. Međutim, ponekad iznenadi vrlo osvježavajućim ležernim stajlingom, baš kao i ovaj put kada je privukla pažnju modnom kombinacijom koja bi svakom dobro došla u ormaru

Raspored kraljevskih dužnosti vojvotkinje od Cambridgea, nakon popuštanja epidemioloških mjera, poprilično je užurban. Tako je posjetila i Prirodoslovni muzej u Londonu, a obilaskom vrtova divlje flore i faune upoznala je i lokalne školarce te saznala više o tome kako će zajednice širom Velike Britanije imati koristi od projekta Urban Nature Project koji Muzej pokreće tijekom ove godine.

Za obilazak muzeja i druženje s djecom Kate je odabrala vrlo ležeran, no istovremeno upečatljiv stajling. Ovaj put je igrala na sigurno, i nije pogriješila te je još jednom uspješno kombinirala skuplje i jeftinije modne komade. & Other Stories svijetle traperice visokog struka istaknule su njezinu vitku figuru, a običnu bijelu majicu s potpisom Ralph Laurena odlično je spojila s ležernim Chloe sakoom kojeg krase zanimljivi detalji poput pasice na rukavima, naglašen struk te veći džepovi.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Geoff Pugh / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz sako koji se prodaje po cijeni od 15 700 kuna, a trenutno je na sniženju od 40 posto, i koji je zasigurno najupečatljiviji dio ove chic kombinacije, Kate je kombinirala vrlo popularne bijela Veja tenisice koje ove sezone nose gotovo sve trendseterice i zaljubjenice u modu, a cijena im se kreće oko 800 kuna.

Kao završni detalj Kate je oko vrata stavila upečatljive Spells of Love i Orelia ogrlice čiji dizajn potpisuje Daniella Draper.