POPUT DJEČARCA U HALJINI

Kate Hudson nema što staviti u dekolte

23.11.2009 u 12:39

Bionic
Reading

Prekrasna srebrna haljinica na Kate Hudson pretvorila se u primjer što NE obući, makar to bilo skupo, upečatljivo i po posljednjima trendovima, ako vam dobro ne stoji. Osim ako baš ne želite izgledati poput dječarca u haljini

Rihanna i Lady GaGa kući nisu ponijele nijedan trofej s dodjele nagrada američkim glazbenicima, American Music Awards, ali su se zapjevale u toliko dojmljivim kostimima da su privukle itekako mnogo pozornosti.

Ali titula 'najzamjećenije' je, i kraj diva poput njih, ipak pripala glumici Kate Hudson, i to ne laskavim stajlingom, već naprotiv predubokim dekolteom srebrne haljinice koji zapravo nije imao što otkriti…

Ekscentrične pjevačice nastupile su svaka u svom stilu: Rihana u trakastom, prozirno-bijelom kombinezonu s čudnovatim nastavkom na ramenima, a Lady Gaga s imitacijom ključnih kostiju i rebara (od plastike) na tijelu te halterima u boji pudera.

Rihanna je za crveni tepih ipak izabrala 'primjereniji' outfit, crno-ružičastu Marchesa haljinu s izrezanim i crnom otisnutim ružama.

I ostale dame pojavile su se odjevene 'kako najbolje znaju i umiju'. Shakira se također dvaput presvukla: za crveni tepih odabrala je mini žutu haljinicu Versace, dok je njezina haljinica za nastup izgledala poput hodajućeg ogledalca.

Jennifer Lopez
Paula Abdul izgledala je poput sirene u neobičnoj pripijenom crnoj haljini koja se ekstremno širila pri dnu.

Fergie
je bila u dugoj uskoj Armani Prive haljini, a Nicole Kidman, koja je došla podržati svog supruga, nagrađenog country pjevača Keitha Urbana, bila je elegantna u asimetričnoj haljini Balenciaga. Armani Prive haljinu, ali u mini varijanti bez naramenica i u vrlo intenzivnoj plavoj boji, nosila je i Alicia Keys

Poseban show napravila je Jennifer Lopez, koja je u jednom trenutku pala na pozornici skočivši s leđa muškog plesača.

Njezin je stajling na stageu također izazvao buru podijeljenih mišljenja. Pojavila se u nekoliko kostima, od kojih je 'oklopna' zlatna haljinica bila donekle ženstvena u usporedbi s kombinezonom koji je dijelove u boji pudera pokrivala crna čipka u kombinaciji s kratkim hlačicama, bijelim hulahopkama i niskim crno-zlatnim tenisicama.