PETICA IZ STILA

Kate Bosworth zna kako se nose najpoželjnije čizme sezone

12.09.2019 u 10:04

Bionic
Reading

Glumica Kate Bosworth nedavno je potpisala ugovor za film 'Force Of Nature' redatelja Michaela Polisha pa sada opet ima pune ruke posla. Zanosnu glumicu paparazzi su snimili tijekom njezina boravka u New Yorku gdje je imala zakazane poslovne sastanke, a njezinim 'poslovnim' dress codeom potpuno smo očarani

Plavokosa ljepotica Kate Bosworth viđena je na ulicama New Yorka, dok je izlazila s poslovnog sastanka, odjevena vrlo netipično za poslovne prilike. 36-godišnja zvijezda filmova 'Šaptač konjima', 'Pravila privlačnosti' i 'Superman: Povratak' zablistala je u vrlo jednostavnom i trendi stajlingu koji bismo voljeli iskopirati istog trena.

Zanosna glumica prošetala je u elegantnoj bež haljini midi kroja s dugim prorezom i izrezom na leđima koja je u prvi plan stavila njezinu vitku figuru, no cjelokupan stajling ne bi izgledao ni upola dobro da plavokosa ljepotica nije odabrala ključne modne dodatke.

  • +5
Kate Bosworth Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Bosworth je stajling začinila efektnom torbicom sa zlatnom drškom s potpisom modne kuće Chloe te bež kožnim čizmama do iznad koljena zgužvanog izgleda, koje su pun pogodak.

Zgužvane čizme ove će jeseni biti apsolutni hit sezone, a pogotovo visoki modeli koji sežu do ili iznad koljena. Trendi čizme možete nositi u kombinaciji s midi haljinama, kao što to odlično radi plavokosa glumica, ili u kombinaciji s culotte trapericama, a u posljednje vrijeme trendseterice su poludjele za novim trendom - hlače i traperice šireg kroja nose uvučene u visoke čizme.