RAZBIJALA ČAŠE

Katarina Radivojević: Osiguranje me šutiralo

14.06.2010 u 22:04

Bionic
Reading

Glumica Katarina Radivojević podnijela je policiji prijavu protiv djelatnika osiguranja restorana Klub književnika, jer ju je, kako tvrdi, šutirao i vrijeđao prilikom izvođenja iz lokala

Katarina je večer provodila s društvom u poznatom restoranu u centru Beograda, a do incidenta je došlo nakon što je razbila nekoliko čaša i zbog toga bila ispraćena od osiguranja van.

'U Klubu je bila organizirana večer u bijelom i bilo je oko 300 gostiju. Atmosfera je bila odlična, a i za Katarininim stolom je bilo veselo. Razbila je nekoliko čaša, a jedna od njih pala je blizu jedne djevojke. Posljednje što sam vidio je kako odlazi iz lokala prema izlazu, a u njenoj pratnji su bili ljudi iz osiguranja', ispričao je za Blic http://www.blic.rs jedan od gostiju restorana.

Poznata glumica priznaje da se zanijela i razbila čašu ili dvije, ali tvrdi da je reakcija jednog od djelatnika osiguranja bila nevjerojatna.

Elizabeta Milošević, direktorica Kluba književnika, navela je za Blic da nitko od djelatnika oosiguranja nije fizički napao niti vrijeđao Katarinu Radivojević.

'Njene tvrdnje nisu istinite. Osiguranje ju je samo upozorilo na neprimjereno ponašanje, a zatim su je ispratili do izlaza. Nikakvog šutiranja niti verbalnog sukoba nije bilo. To su utvrdili i policajci', tvrdi Elizabeta Milošević.