NOVO PIVO NA TRŽIŠTU

Karlovačko crno – novi član portfelja Karlovačke pivovare

06.12.2012 u 14:47

Bionic
Reading

Karlovačka pivovara predstavlja pravu poslasticu za ljubitelje piva – Karlovačko crno

Karlovačka pivovara s ponosom predstavlja novo pivo u svom portfelju – Karlovačko crno. To je pivo puna i profinjena okusa obogaćenog prženim karamelnim sladom i zaokruženog bogatom pjenom. Posebna pažnja pridaje se proizvodnji Karlovačkog crnog koje se pripravlja od čak tri vrste slada:

* svijetli ječmeni slad – on je osnova za proizvodnju piva

* prženi karamelni ječmeni slad – daje punoću, miris i okus po karamelu

* prženi tamni ječmeni slad – daje tamnu boju i posebnu aromu.

Karlovačko crno servira se u posebnoj čaši na stalku. Za nepogrešiv dojam mora se točiti pod kutom od 135 stupnjeva, s visine od 7 do 10 cm, a preporučuje ga se servirati pri temperaturi od osam stupnjeva Celzija. Sa 6% alkohola idealan je odabir za sve koji žele svoje nepce nagraditi bogatim pivskim okusom i odvojiti nekoliko trenutaka za pravi užitak.

'Ponosni smo što smo naš portfelj obogatili s još jednim izvanrednim proizvodom. Karlovačko crno pivo kvalitetno je domaće crno pivo donjeg vrenja napravljeno od odabranih sastojaka. Idealno je za uživanje nakon dobro obavljenog posla u društvu prijatelja. Vjerujemo da će ljubitelji piva prepoznati vrhunsku kvalitetu našeg proizvoda i da će uživati u njemu', istaknuo je predsjednik Uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher. Naglasio je da Karlovačka pivovara osluškuje svoje potrošače: 'Trudimo se zadovoljiti potrebe naših odraslih potrošača i osigurati im da za svaku prigodu mogu odabrati pivo koje im odgovara. Smatramo da je pivo fascinantan proizvod, no istovremeno podsjećamo da uživanje u njemu mora biti odgovorno.'

Karlovačko crno je dostupno u povratnoj staklenoj boci od 0,5 L u svim bolje opremljenim trgovinama i kafićima.