UVIJEK SA STILOM

Kardigani nisu nimalo dosadni, a Severina ima zlata vrijednu modnu ideju koju vrijedi isprobati

30.12.2022 u 13:16

Bionic
Reading

Severina je po tko zna koji put potvrdila svoju titulu jedne od najbolje odjevenih domaćih trendsterica

Poznata Splićanka nije krila svoj ponos i uzbuđenje na tiskovnoj konferenciji prilikom predstavljanja novogodišnjeg programa na splitskoj Rivi gdje će prvi puta zabavljati svoje sugrađane i njihove goste u najluđoj noći.

'Toliko sam bila sretna kada sam dobila poziv jer sam pjevala na većini trgova u Lijepoj našoj, a želja mi je bila nastupiti za Novu godinu u Splitu​. Moji prvi glazbeni nastupi su vezani za Rivu, Lepu Smoje i Mozaik. Mislim da je Split zaslužio da u Novu godinu uplovi s velikom radošću što se širi meni u srcu, ali mislim i u srcu Vojka V. Split je zaslužio da puno ljudi dođe i u 2023. uđe na najljepšoj Rivi na svijetu', rekla je Severina.

  • +6
Severina Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic

Za tu je prigodu odabrala i poseban look u trendi tonovima smeđe što se pokazalo sjajnim izborom, a svoj je look pokazala i na svom Instagram profilu.

'...po rivi šetale, pravile se da smo važne, da smo pametne i snažne...'. Sutra svi ovako ulazimo u Novu...', poručila je glazbenica pokraj fotografije na kojoj šeta po Rivi.

Ako ste pomalo skeptični oko popularnih kardigana koji su ove godine itekako poželjan komad, možda vas inspirira Severinin stajling.

Zgodna brineta koja je ove godine proslavila 50. rođendan, iskombinirala je dolčevitu s kardiganom kockastog uzorka u smeđim tonovima, a look je dodatno nadogradila sivom plisiranom suknjom i čizmama na petu od svijetle kože kakve su ove godine apsolutni must have među zaljubljenicama u modu.

Zanimljivu kombinaciju zaokružila je još jednim pomno odabranim detaljem - velikim kožnim remenom koji je dodatno istaknuo struk te je uvijek dobro rješenje kad se radi o kardiganima, a točka na 'i' ove modne kombinacije bila je trendi prošivena jakna u kombinaciji crne i kockastog uzorka.

Naušnice u obliku ringova i svijetlozelena torbica retro izgleda odlično su se uklopili u ovaj stajling. Severina je kosu stilizirala u lagane valove, a make up je bio nenametljiv i također u smeđim tonovima.