JASMINE TOOKES

Kao iz bajke: Njezina raskošna vjenčanica nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a u nju je uloženo na tisuće sati rada

21.09.2021 u 10:16

Bionic
Reading

Tisuću sati rada, šlep dug pet metara te mnoštvo čipke koja je ukrašavala vjenčanicu manekenke Jasmine Tookes najbolje su dočarali estetiku slavnoga libanonskog dizajnera Zuhaira Murada, a koja se odnosi na idealnu kombinaciju elegancije s raskoši

Sudbonosno 'da' bivša Victorijina anđelica izrekla je dugogodišnjem zaručniku, ekvadorskom biznismenu Juanu Davidu Borreru ovog rujna na raskošnom vjenčanju u njegovoj rodnoj zemlji.

Za proslavu svoje ljubavi sa sinom ekvadorskog potpredsjednika Jasmine Tookes angažirala je proslavljenog libanonskog dizajnera Zuhaira Murada.

'Otkako sam vidjela njegovu prvu modnu reviju, znala sam da će Zuhair dizajnirati moju vjenčanicu', za američko izdanje modne biblije Vogue izjavila je Tookes, dodavši kako je za nju stvorio najljepšu, bezvremensku haljinu.

Njezina vjenčanica s dugim rukavima, mnoštvom čipke i raskošnim šlepom od pet metara dočarala je glamur starog Hollywooda, a dizajnerski tim Zuhaira Murada sada je otkrio kako je izgledao proces njezina stvaranja podijelivši skice uz nekoliko detalja.

Kako otkrivaju, na vjenčanicu bivše Victorijine anđelice utrošeno je tisuću sati rada, a svaki detalj na njoj ručno je izrađen.

Za nju su korišteni raskošni materijali poput talijanskog tila i francuske čipke dok su ukrase činili biseri i šljokice.

  • +2
Jasmine Tookes i Juan David Borrero Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia