BEZ VJENČANICE

Kakvo vjenčanje priželjkuje Anita Dujić?

13.10.2012 u 11:56

Bionic
Reading

Lijepu Anitu Dujić na trećoj je večeri Fashion.hr-a ponajviše zanimalo što je pripremila Ivana Popović, ali nam je i otkrila da na svom vjenčanju sigurno neće nositi vjenčanicu

Anita Dujić zaručena s Ivanom Veljačom koji ju je romantično zaprosio na njihovu godišnjicu, ali kaže da još ne razmišljaju o vjenčanju jer su zatrpani poslovnim obavezama.

Ono što nam je sa sigurnošću mogla reći je da neće nositi vjenčanicu, već neku haljinu koja će joj isticati osobnost.

'Želim malu intimnu ceremoniju samo s najbližim ljudima negdje na moru. Toliko sam puta već nosila vjenčanice i snimila puno kataloga da se ne vidim u njoj, ali bit će neka haljina', otkrila nam je Anita kakvo vjenčanje želi za sebe i Ivana.

Iako neće nositi vjenčanicu, haljinu za vjenčanje će raditi neki od domaćih dizajnera čiju odjeću rado nosi, ali i kombinira staro s novim.

'Nikada ne kupujem planski, već po malo i zapravo cijelu godinu punim ormar. I ova recesija je u jednu ruku dobra stvar jer smo maštovitiji i dosta cura radi same svoje stvari, kombiniraju i koriste stvari iz maminog ormara. I ja imam dosta stvari iz maminog ormara', rekla nam je Anita i dodala da će više novca izdvojiti za kaput, torbu i cipele, takozvano sveto trojstvo za žene.