BIT ĆE TU SVEGA

Kakvi će nas sve modni trendovi snaći

19.09.2013 u 14:57

  • +28

Milano FW: Gucci, Dsquared2, Blugirl

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Milanski dizajneri ovih su dana u fokusu modne javnosti, tamošnji Fashion Week okupio je svjetsku elitu. Upoznajemo vas s dijelom talijanskih trendova i sveopće modne atmosfere, kroz revije Gucci, Dsquared i Blugirl. Obratite pozornost, ovi će nas trendovi uskoro snaći

Gucci je uvijek nekako težio elegantnom perfekcionizmu, no umjesto modela s bujnom kosom i upadljivom šminkom, Frida Giannini na pistu je poslala manekenke koje su napola osušile kosu i zalizale je prema otraga te iz kuće izišle bez da su popravile šminku.

U tom su smjeru osmišljene i kreacije za iduće proljeće i ljeto, što će reći da je bilo modela koji su na pistu izišli u prozirnom mrežastom grudnjaku i prozirnoj mrežastoj majici, uz mrkvaste hlače i opasne crne sandale s nizom remenčića. Podosta seksi, ali hrabro, razgolićeno otkačeno, osobito kad je za jedan Gucci.

Upravo će se takav Gucci svidjeti novim modernim ikonama stila, onako bliži uličnoj modi, a s dovoljnim fensi prizvukom da bi odskakao od mase. V-izrezi na tunikama izrešetanim zlatnim svjetlucavim trakama mnogo su otkrivali, no asimetrični donji porubi koji bi visjeli do koljena, ne dopuštaju fokus samo na dekolte, već je bitan cjelokupan dojam. To je taj sofisticirani štih toliko karakterističan ovoj modnoj čarobnici.

Boja cigle i osobito potpuno prozirne hlače i košulje također će biti nešto po čemu ćemo na bogatima i slavnima lako prepoznati Fridin potpis za Gucci, a po lancima ulične mode i njezinu ideju.

Dsquared i Blugirl
još su dvije modne kuće čije se kolekcije isplati pogledati!