ZLOČESTA ILI SRAMEŽLJIVA

Kakve žene muškarci žele u krevetu?

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 25.02.2011 08:52
  • Objavljeno 25.02.2011 u 08:52
hotel seks

hotel seks

Izvor: Corbis / Autor: Uwe Krejci /Corbis

Kad se sve zbroji i oduzme, normalni muškarci najviše uživaju u seksu s opuštenim i prirodnim ženama koje su ono što jesu i znaju takve biti i u krevetu. Nikakvo pretvaranje ne dolazi u obzir, stoga je vrijeme da otpustite sve kočnice i budete uistinu onakve kakve jeste

Bez obzira na to koliko nam moderna znanost gotovo svakodnevno razjašnjava razlike između muškaraca i žena, mnoge stvari još su uvijek misterija. Kako bi uopće dobro funkcionirale u odnosu s muškarcima, žene ih moraju dobro upoznati. Vrijeme je da se upoznate i s njihovim težnjama tijekom seksa i kakvo žensko ponašanje u krevetu oni vole. Jesu li skloniji princezicama koje gase svijetlo tijekom seksa ili 'zlicama' koje znaju što žele?

John-Francis Bourke /Corbis

John-Francis Bourke /Corbis

Izvor: Corbis / Autor: John-Francis Bourke /Corbis

Zapamtite da on voli gledati!
Zabavni seks
Katkad tijekom seksa može doći do neugodnih situacija, pa čak i ozljeda prilikom iskušavanja nekih poza. Muškarci su toga svjesni i zato vole žene koje su u stanju takvu situaciju okrenuti na šalu. Smrtno ozbiljno i optuživačko lice ili prikrivanje boli uopće nije seksi. Ono što će muškarac cijeniti je žena koja će iskreno priznati da joj je nešto zasmetalo, a potom će se od srca zajedno s njim nasmijati tome i zbijati šale oko neugodnosti.

Vizualni seks

Ima li još tko da ne zna da su muškarci vizualna bića? Oni vole gledati i nemojte im uskratiti to zadovoljstvo. Uvijek su im privlačnije žene koje su opuštene i dobro se osjećaju u vlastitoj koži. Takve žene svome će dragom prirediti i mali striptiz i neće inzistirati na gašenju svjetla tijekom seksa. Ako imate problema s tim, vrijeme je da poradite na vlastitom samopouzdanju.

Zločesti seks
U strahu da se ne prikažu kao žene koje nisu materijal za brak, žene suzbijaju u sebi svaki poriv za zločestoćom. Ne govorimo ovdje o zlu i zaista opasnim djelima, nego o onim sitnim zločestoćama poput vulgarnih riječi tijekom seksa ili jasnim izražavanjem želja što žele u seksu, a koje mogu biti i pomalo perverzne. Većina normalnih muškaraca voli kada su žene pomalo zločeste u seksu i svime vezano uz seks, stoga se opustite jer to neće biti njegov kriterij po kojemu će odlučivati hoće li se vama oženiti ili neće.

Oduševljeni seks

Budući da je većima muškaraca vrlo tašta, posebno u seksu, očekuju da za svoj trud budu i nagrađeni. To u prijevodu znači da više nego bilo što drugo žele od vas čuti opće oduševljenje njegovim umijećem. Dakle, ako vam je bilo dobro, svakako ga pohvalite i ne škrtarite na riječima. Budite vidno oduševljeni! Vjerujte, to će ga potaknuti da idući put bude još bolji.

Inicirani seks
Većina muškaraca priznat će vam da se malo što može mjeriti s osjećam kada žena inicira seks. Njima je to odavanje priznanja njihovoj muškosti i potvrda da su željeni i privlačni. Ako vam je stalo do njega, zašto mu onda ne biste to priredili?! Nekada se smatralo da samo muškarci trebaju preuzeti inicijativu, ali danas je sve jasnije da muškarci istinski uživaju kada mu žena prva da do znanja da ga želi u krevetu i pritom jasno pokaže da je uzbuđena. Mnogi se pripadnici jačeg spola kunu da nema jačeg afrodizijaka od toga.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi