ŠTO ZRELIJE, TO OPUŠTENIJE

Kakve su žene u seksu u dvadesetima, tridesetima...?

02.06.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Kada je o seksu riječ, žene znaju biti prilično komplicirane. Kako odrastaju, tako se mijenjaju i njihovi pogledi na seks. Otkrivamo kako žene doživljavaju seks u svojim dvadesetima, tridesetima, četrdesetima i pedesetima

Svako životno doba nosi neke čari, ali i neke probleme. Ista je stvar i u seksu. Kako sazrijevaju, žene znaju više uživati u seksu. Od nesigurnih dvadesetogodišnjakinja postaju sigurne tridesetogodišnjakinje i potpuno opuštene četrdesetogodišnjakinje. Doznajte što možete očekivati u seksu od žena različite dobi.

Dvadesete

Što su žene starije, znaju više uživati u seksu

Žene ili, bolje rečeno, djevojke u dvadesetima žele seks, ali ga se istodobno boje. Boje se trudnoće, spolnih bolesti, pogrešnih partnera, ali i samih sebe. Mnoge djevojke u dvadesetima su nesigurne u pogledu seksa pa se ne mogu do kraja opustiti i uživati. Nisu još dokraja raščistile svoje stavove o seksu i mnoge seksualne radnje doživljavaju kao tabu ili perverzije. Uglavnom nisu spremne na eksperimente i prilično su zatvorene.

Tridesete

Prema mnogima, žene su u toj dobi najpotentnije. Pomirile su se s izgledom svoga tijela, točno znaju što žele u seksu, stekle su već dovoljno iskustva i znaju koji im muškarci odgovaraju, a koji ne. One ne samo da se ne boje eksperimentirati, nego uživaju u tome. Znaju kako zadovoljiti partnera, ali i sebe. Ne boje se ničega u seksu, ali znaju biti opterećene trudnoćom. Točnije, pod utjecajem društvenih normi smatraju da im je vrijeme za majčinstvo pa se zna dogoditi da im se seks pretvori samo u metodu za reprodukciju.

Četrdesete

Mnogi kažu da su četrdesete nove tridesete, a u tome ima puno istine, posebno kada je o seksu riječ. Suvremene žene u četrdesetima imaju snažan libido. Samosvjesne su, uživaju u svome tijelu, ali i u partnerovom. Znaju puno u seksu, spremne su zadovoljiti, ali znaju se zauzeti i za svoje zadovoljenje. O djeci više ne razmišljaju toliko, pa je za njih seks samo izvor zadovoljstva. Mnoge žene u četrdesetima otkriju da su pravi seksualni strojevi.

Pedesete

Slično kao i u četrdesetima, žene u ovoj dobi znaju se u potpunosti opustiti i uživati u seksu. Oprostile su se s mnogim predrasudama, žive i puštaju druge da žive. Za njih nema tabua i perverzija, znaju što žele i kako to dobiti. Seks doživljavaju kao prekrasan dar kojemu je jedina svrha da im uljepša život. Žene u pedesetima odlične su partnerice u svakom pogledu jer su se u potpunosti pomirile same sa sobom i sa svijetom. Iste karakteristike odnose se i na žene u šezdesetima, pa i u starijoj dobi.