NOVI TRENDOVI

Kakve se torbe nose ovog proljeća

27.02.2015 u 09:03

  • +54

Torbe za proljeće

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

S prvim toplijim danima poželjet ćete osvježiti garderobu, a nova torbica u skladu s proljetnim trendovima idealan je izbor

I najobičniji outfit, bijelu majicu i traperice, osvježit će efektna torba. Ovog proljeća nameću se novi trendovi, među kojima će zasigurno svatko pronaći nešto u svom stilu.

Ruksak je popularniji no ikad, a ako je k tome još u toploj, pastelnoj nijansi, kakve će obilježiti proljeće, barem kad su modni dodaci u pitanju, onda ste sigurno dobro izabrali. Praktični ruksaci dolaze u različitim bojama, materijalima i dezenima, a cijenom su prilagođeni svačijem džepu.

Kao još jedan od proljetnih trendova nameće se cvjetni uzorak, bilo da je riječ o platnenim torbama s printom cvijeća, bilo kožnim torbama koje krase cvjetne aplikacije. Naglasak je na materijalima, koži sa zanimljivo izraženom teksturom ili čvrstom platnu, a sljedećih mjeseci viđat ćemo i sve više torbi od neoprena, sve popularnijeg materijala u modnoj industriji.

No kad su proljetni trendovi u pitanju, važno je obratiti pažnju na detalje, pa sad postaje jako bitan i način na koji nosite torbu. Osim ruksaka, u trendu su torbe-vreće koje se nose na jedno rame, a velike torbe, iako jako praktične, sve češće zamjenjuju se bitno manjim verzijama.

Jedan od trendova kojem će sigurno biti teško odoljeti su saddle torbe, inspirirane 70-im godinama prošlog stoljeća, u toplim smeđim nijansama, a nose se prebačene preko ramena ili ukoso preko tijela.

Ukoliko i dalje ostajete vjerni geometrijskim oblicima i većim dimenzijama, pogotovo tzv. torbama za šoping, kakve obožava Angelina Jolie, sigurno ćete pronaći nešto za sebe među brojnim modelima koji se mogu pronaći bez obzira na to čiji potpis nose i kojem cjenovnom rangu pripadaju.

Što se od proljetnih trendova već sad može pronaći u našim dućanima, pogledajte u fotogaleriji.