INTIMNA INVENTURA

Kakve gaćice su vam najdraže?

22.07.2011 u 10:51

Bionic
Reading

Prodaja popularnih brazilki, vrste ženskih gaćica, porasla je za 64 posto, objavili su iz modne kuće Marks & Spencer. No ukoliko baš niste ljubiteljica brazilki, donosimo vam pregled svih modela ženskih gaćica

Evo najčešćih tipova ženskih gaća.

Brazilke Ovaj model inspiriran je kupaćim gaćicama duž plaža u Riju. Pomalo nalik na bokserice, ali visoko rezane, dobro pokrivaju guzu, a opet naglašavaju obline. Mekane su i ne vide se kroz odjeću. Odlično izgledaju na supermodelima koji imaju savršenu guzu, ostali moraju biti oprezni. Negativna strana ovih gaćica je što se znaju uvlačiti tamo gdje ne treba, pa ih morate vratiti na mjesto jednim potezom kad nitko ne gleda.

Bakine široke gaće Naravno najudobnije, ali i daleko najneuglednije od svih modela gaćica. Toliko su visoke da sve ostavljaju mašti. Iako ih vjerojatno ima svaka žena, ove velike gaće nisu za muške oči. Nosite ih samo onih dana u mjesecu. Dobre su jer su široke i neće vam zaustaviti cirkulaciju. Loša strana je što je lastika koja ih drži toliko slaba da bi mogla popustiti i možete ostati bez njih.

Seksi tange Male tanke trakice s minimalno materijala koje ne laskaju nikome tko ima višak kilograma. U pravilu: što su manje i više seksi, više i koštaju. Velike su toliko da sakriju bar malo vašu intimu, no zato straga pokazuju baš sve. Nose ih glamurozni modeli, porno zvijezde, TV lica, cure koje žele zavoditi. Dobra strana je što u putnom kovčegu ne zauzimaju puno mjesta, a mogu se oprati i osušiti za vrijeme trajanja jedne epizode 'Uvoda u anatomiju'. Loša strana tangica je ta što znaju biti poprilično neudobne. U njima se osjećate izloženo i ranjivo, a osim toga celulit na guzi vidljiv je kroz tanku odjeću.

Francuske bokserice Ovakav tip ženskih gaćica obično se radi u svili i satenu s malo čipke. Izrazito su seksi i maze kožu. No nosite li ih tijekom cijelog dana, stvaraju statički elektricitet.

Nose ih francuske sobarice iz mašte, stjuardese i ostale seksi žene iz fantazija. U stvarnosti ih gotovo nitko ne nosi. Ili ih nosi samo u određenoj prilici i vrlo kratko vrijeme da posluže svrsi. Muškarci su ludi za tim malim tankim komadom svile koji sakriva intimu. Negativna strana ovih glatkih gaćica je to što se povlače dok sjedite i imate osjećaj da ste na skliskom terenu.

Seksi prozirne gaćice
Elastične uske gaće kao u Bridget Jones Ove gaće su izum modernog doba koji je spasio milijune žena. Stisnu vas toliko da stanete u broj manju haljinu, a odlično će zapakirati višak trbuha i guze. One su svojevrsni moderni steznik izumljen za bolje oblikovanje tijela. Nose ih oni koji žele vizualno suziti siluetu, podići guzu i uskočiti u manji broj odjeće. Prednost ovih gaćica je to što ravnaju trbuh i oblikuju guzu, a nedostatak taj što će vjerojatno bar malo zaustaviti cirkulaciju i teško ćete u njima sjediti.

Gaćice s porukom Obično dolaze u pakiranjima po tri ili sedam komada. Imaju zločeste poruke kao što je 'Mala zloćkica', a osim poruka često imaju smiješne nacrtane likove na strateškim mjestima.

Nose ih vrckave zabavne žene koje obično na uredskim zabavama prve zapjevaju karaoke. Nisu baš dobre za sredovječne žene jer nije baš ugodno na guzi ozbiljne gospođe pročitati 'Dođi i uljepšaj mi dan'.

Imitacija muških bokserica Muško rublje prilagođeno ženama. Sportsko i praktično. Pokriva guzu, a naprijed je rezano malo niže. Nose ih sportašice i žene koje vole udobnost, a nisu ljubiteljice čipke, svile i ostalih neudobnih materijala.

Izgledaju dobro i privlačno, no dolaze u bojama pa se mogu nazirati ispod odjeće.

Pogledajte reklamu donjeg rublja Victoria's Secret