IT DJEVOJKA DANAŠNJICE

Kakva transformacija: Bella Hadid sve je iznenadila drastičnom promjenom imidža

10.12.2020 u 11:11

Bionic
Reading

I u jeku globalne pandemije, poznata američka manekenka Bella Hadid radi punom parom. U ulozi zaštitnog lica francuske modne kuće Dior, svojoj vojsci obožavatelja na Instagramu sada je otkrila potpuno novi imidž

Iako je tijekom uspješne karijere modela nerijetko mijenjala frizure i boju kose, 24- godišnja Bella Hadid odlučila se za drastičnu promjenu. Smeđu kosu do ramena koju je donedavno njegovala, odlučila je značajno ošišati i podariti joj platinasto plavi tretman.

U svoje dvije objave na Instagramu, kojim je predstavila Diorovu make-up liniju proizvoda i najavila virtualnu reviju brenda, Bella je predstavila novi imidž u znaku platinasto plave verziju pixie frizure, a kojom je napravila značajan odmak od svoje klasične, tamno smeđe frizure.

Kako je imala priliku otkriti, za njezin novi imidž pobrinula se frizerska stilistica slavnih Jennifer Yepez, dok se za efektan make-up s Diorovim proizvodima pobrinuo vizažist Sam Visser.

Iako ju javnost poznaje kao tamnokosu sestru Gigi Hadid, u razgovoru za magazin Harper's Bazaar svojedobno je otkrila da je zapravo prirodna plavuša, a svoju kosu prvi ju put obojala s 13 godina.

  • +10
Bella Hadid kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia