SJEDI, PET!

I kad samo nabaca odjeću na sebe, Bella Hadid čini to sa stilom

20.10.2020 u 09:35

Bionic
Reading

Iako je jedna od najplaćenijih manekenki današnjice, Bella Hadid trudi se živjeti normalnim životom. Slobodan dan slavna brineta je iskoristila za šetnju New Yorkom u društvu prijateljice, isfuravši neopterećeni 'odjenula sam prvo što mi je palo od ruku' stajling. No, čak i kad nabaca odjeću na sebe, slavna manekenka čini to sa stilom

Proslavljena manekenka Bella Hadid nije prošla neprimijećeno na ulicama New Yorka. Paparazzi su slavnu ljepoticu uslikali tijekom šetnje Washington Square Parkom u drušvu prijateljice. U jednom trenutku Bella i druga djevojka sjele su na klupu kako bi pojele doručak koji su kupile u obližnjoj pekari, a potom su nastavile svojim putem.

24-godišnja ljepotica jedna je od onih žena koje svojim stajlinzima uvijek privuku pažnju. Lijepa brineta koja slovi za jednu od najljepših i najplaćenijih manekenki današnjice zna kako zadržati interes, a to najčešće radi svojim trendi i uvijek originalnim odjevnim kombinacijama.

Čak i kad djeluje kao da je na sebe nabacila prvo što je pronašla u ormaru, Bellini stajlinzi uvijek u konačnici izgledaju genijalno. I ovog puta djelovalo je kao da se manekenka nije previše potrudila oko izbora stajlinga, no rezultat je i više nego zadovoljavajući.

Iako djeluje pomalo nabacano, svi komadi odlično funkcioniraju zajedno. Bella je za šetnju odjenula sive traperice i sivu majicu sa šarenim printom, a sve je zaokružila Nike tenisicama i dugim sivim kaputom s potpisom modne kuće Balenciaga.

  • +10
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia