NITKO KAO ONA

Kakva ljepotica: Jessica Alba zadivila u raskošnoj kreaciji luksuznog brenda

30.04.2019 u 12:53

Bionic
Reading

Lijepa glumica Jessica Alba koja se uspješno upustila u poduzetničke vode pokrunivši kompaniju Honest, rijetko kad griješi kad su u pitanju dnevni ili večernji modni odabiri

Poznata francuska kuća Dior u Maroku je predstavila svoju Resort kolekciju za iduću godinu, a u modnoj su reviji na kojoj su predstavljene raskošne kreacije uživale mnoge slavne uzvanice među kojima je kao i obično među najzapaženijima bila 38-godišnja zvijezda 'Sin Cityja'.

Lijepa glumica oduševila je neobičnom kreacijom koju je nosila za ovu prigodu: glamuroznoj haljini bez naramenice načinjenoj od sive transparentne tkanine prošarane crnim pticama i motivima iz prirode s potpisom Diora.

  • +16
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Radi se o upečatljivoj haljini iz kolekcije za ovogodišnju jesen/zimu 2019. a koja se mogla vidjeti na pariškom tjednu mode u veljači.

  • +8
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovaj pomalo gothic stajling začinila je zanimljivim cipelama s ukrasnim trakama, a ovaj uspjeli večernji look dodatno je podignula odličnom frizurom - ležernim uvojcima i nenametljivim make upom koji je naglasio njezinu prirodnu ljepotu.

  • +17
Jessica Alba s kćerkom Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Dobro raspoloženoj Jessici koja nije skidala osmijeh s lica društvo je pravio markantni suprug Cash Warren s kojim ima troje djece. 

Osim Jessice, ovo modno događanje u Marakešu na kojem je nastupila i legendarna glazbena diva Diana Ross, nisu propustile ni glumice Lupita Nyong'o i Shailene Woodley, manekenka Karlie Kloss...