SRETNA OBITELJ

Evo u čemu je tajna skladnog braka lijepe Jessice Albe

14.03.2019 u 22:21

Bionic
Reading

Glumica i poduzetnica Jessica Alba, neokrunjena je kraljica ulične mode jer izgleda sjajno štogod da odjene. Zgodna 37-godišnja mama troje djece u braku je već 11 godina s filmskim producentom Cashom Warrenom, a slove kao jedan od najsretnijih parova u Hollywoodu

Lijepa Amerikanka dansko-meksičkih korijena kaže kako je tajna njezine bračne sreće u tome što su ona i Cash ne samo bračni partneri, već i najbolji prijatelji te da se jako poštuju.

'Moj suprug i ja još uvijek se sviđamo jedno drugome. Osim toga, vremenom smo naučili kako komunicirati i riješiti neslagađanja prije nego se to rasplamsa u nešto veće. Prije svega mi smo najbolji prijatelji i poštujemo jedno drugo', rekla je Jessica dodajući kako to nije bilo tako uvijek te da su vremenom argumnetirano naučili izraziti svoje stavove.

  • +7
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Glumica koju smo vidjeli u filmovima 'Fantastic Four' i 'Sin City' kaže kako je lijepo znati da vam je partner velika podrška.

'Imam veliku podršku u svom suprugu. On je uvijek uz mene i saslušat me. Lijepo je kad imate nekoga takvog pored sebe', kaže glumica.

  • +13
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Otkrila je kako bez obzira što imaju troje djece, nastoje pronaći vrijeme samo za sebe.

'S vremena na vrijeme nas dvoje negdje izađemo. Ili radimo nešto što oboje volimo. To je zbilja nešto što je bitno za brak. Odvojiti vrijeme samo za nas. Osim toga, u našem je domu petak rezerviran za obiteljsko druženje, pa svi skupa s djecom igramo 'Clue'. Honor je sjajna u toj igri. Volim kad pobjeđuje jer ima posebnu strategiju', kaže glumica koja s Cashom ima dvije kćeri Honor (10) i Haven (7) te 14-mjesečnog sinčića Hayesa.