LJUBAVNI JADI

Kako vratiti bivšu djevojku

22.04.2011 u 12:39

Bionic
Reading

Prekinula je s tobom ili si ti zbog nekog razloga prekinuo s njom, ali kako vrijeme, prolazi ne možeš prestati misliti na nju. Jednostavno si zaključio da ne možeš bez nje i želiš je natrag, pod hitno!

Hm, postoje neke stvari koje dečki čine kako bi vratili djevojku, ali one se obično pokažu neučinkovitima. Prvo saznaj kakve greške ne smiješ činiti.

Greška broj jedan

Šalješ joj cvijeće. Ako to nisi činio dok ste bili zajedno, nemoj ni sada. Ovo je potez očajnika i učinit će više štete nego koristi.

Greška broj dva

Preklinješ je i govoriš kako ćeš se promijeniti. Ovo je potpuno neprivlačno i – jadno. Ako želiš da ti se vrati, moraš igrati na svoju privlačnost jer, htjeli mi to priznati ili ne, ona je jako važna, a preklinjanjem i bacanjem pred noge to nikako nisi.

Greška broj tri

Uvijek radiš ono što ona hoće. Djevojka želi dečka, a ne psa koji će je stalno slijediti (ni psi to baš ne čine uvijek). Stoga se zauzmi za svoje mišljenje i iskaži ga i kada nije isto poput njezinog. Više će te cijeniti.

Greška broj četiri

Plačeš. Ovako udaraš na emocije i nisi fer. Ako ti se vrati, mogla bi to učiniti iz samilosti, a ovo znači da će uskoro sve opet puknuti.Greška broj pet

Previše si ljubazan. Stalno je presrećeš, osmjehuješ joj se, kada nešto smiješno kaže, previjaš se od smijeha, ispituješ, pomažeš... Ako nisi bio takav dok ste bili u vezi, onda nemoj početi ni sada. Prokužit će te brzo.

Kako je vratiti?

OK, sada znaš što ne trebaš činiti kako bi je vratio, a evo što bi trebao. Dakle, prvo čvrsto stani na obje noge. Ovo znači da ćeš prihvatiti što ti život nosi i da nećeš pasti u komu ako se ne uspiješ pomiriti s njom. Ovo ti daje određenu zrelost, koja djevojke tako privlači.

Nadalje, uživaj u društvenom životu. Druži se s prijateljima, odlazi u kino, na koncerte ili gdje ti se već pruži prilika. Pokaži kako imaš život i kada ona nije u njemu.

Nemoj joj uvijek biti na raspolaganju, ali nemoj biti ni previše hladan. Bitno je balansiranje s emocijama. Primjerice, ako te nešto treba, saslušaj je i malo popričaj, ali ne daj joj puno vremena, reci da imaš nekog posla i moraš ići.

Pošalji signal preko frendica. Probaj se skompati, ako već nisi, s njezinim prijateljicama. One su najbolji 'prijenosnik' signala pa im natukni kako još nešto osjećaš prema svojoj bivšoj djevojci, tj. njihovoj prijateljici. Budi siguran da će joj one to prenijeti, a tada ćeš po njezinom ponašanju moći zaključiti imaš li šanse.

Izaberi dobro vrijeme. Ovo je jako važno pa trebaš uključiti sve svoje antene. Kada misliš da je trenutak pogodan, približi joj se, započni razgovor. Trebaš znati da je svaka veza posebna isto kao što je i svaka osoba posebna pa sada mnogo toga ovisi o tome kako ćeš čitati njezine znakove. Budući ste već neko vrijeme bili zajedno, to ti ne bi trebalo biti toliko teško.