VODIČ DO VITKE LINIJE

Kako seksom otopiti kalorije

22.02.2011 u 10:59

Bionic
Reading

Osim što pruža užitak, seks može biti i vrlo koristan za održavanje vitke linije. Umjesto striktnih i rijetko kome dragih dijeta, zaigrajte s partnerom vruće igrice pod plahtama i topite kalorije s užitkom

Grickanje celera i znojenje u teretani zamijenite češćim seksom i bezbrižno topite kalorije. Naime, seks topi velike količine kalorija, a njegovim redovitim prakticiranjem možete u manje od dva tjedna istopiti čak 6.500 kalorija. Ako s partnerom redovito uživate u vrućim strastima i izbjegavate omiljene slatkiše, doista možete smršavjeti. Tako, umjesto odlaska u teretanu, trčanja i provođenja razbih dijeta, seksom dođite do željene vitke linije.

Mršavite pomoću vrućih igrica

Tako u samo pola sata maženja i ljubljenja koji vas navode da s partnera doslovno strgnete odjeću možete otopiti nevjerojatnih 238 kalorija. Stoga, nemojte oklijevati da rano ujutro prije posla partnera iznenadite vrućim poljupcima i dodirima koji će vam zadržati osmijeh na licu do kraja dana te najaviti uzbudljivu večer.

Predigra je važan čimbenik seksa, a dobro izveden oralni seks pruža nevjerojatan užitak. Osim toga vrlo uspješno topi i kalorije, i to 100 kalorija u samo pola sata. Pružite partneru užitak te mu pokažite da ste boginja seksa, a ujedno potrošite jednaku količinu kalorija kao da hodate pola sata.

Predigra koja uključuje maženje, ljubljenje i istraživanje partnerova tijela u trajanju od samo pola sata otopit će čak 144 kalorije. Mijenjanje poza i akrobacije pod plahtama mogu odnijeti još 78 kalorije, a užitak će sigurno biti obostran.

Vrući uzdasi stenjanje te poneki vrisak laskat će vašem partneru te mu potvrditi da je izvrstan ljubavnik, a vi mu na taj način možete dati do znanja što vam se točno sviđa. Osim što će začiniti ljubavni život, vrući uzdasi u pola sata tope i do 80 kalorija.

Orgazmi, osim što pružaju užitak, i više nego uspješno tope kalorije. Naime, jedan orgazam prosječno otopi 21 kaloriju, a taj broj možete povećati višestrukim orgazmima koji će i vas i partnera baciti u ekstazu. Začuđujuće, ali istinito, žene koje se odluče glumiti orgazam da ne povrijede partnera otopit će čak 160 kalorija. No možda je ipak bolje uživati u pravome, i nekoliko puta, nego glumiti.