KORISNI SAVJETI

Kako pronaći odgovarajući kupaći kostim bez isprobavanja

08.05.2017 u 06:44

Bionic
Reading

Kao što je to slučaj s isprobavanjem kupaćih kostima u skučenim i loše osvijetljenim garderobama, virtualna kupnja donosi drugi set izazova. Osnivačice i dizajnerice nekih od najpopularnijih brendova kupaćih kostima odlučile su podijeliti nekoliko korisnih savjeta kojih biste se trebali pridržavati kad krenete u online kupnju odjeće za plažu

'Kada kupujete kupaći kostim, morate poznavati svoje tijelo i znati koji vam model najbolje odgovara. Ne povodite se za aktualnim trendovima. Bez obzira za koji se stil kupaćeg kostima odlučili, ključna je udobnost', mišljenja je osnivačica i dizajnerica popularnog brenda Solid & Striped, Michelle Copelman.

Jednodijelni kupaći kostimi

Kada birate model jednodijelnog kupaćeg kostima, ne izbjegavajte šarene primjerke. Ako želite vizualno izdužiti liniju, kupite modele s okomitim prugastim uzorkom. Jednodijelni kupaći kostimi i ove sezone imaju mnoštvo silueta. Prije kupnje ovog modela razmislite o tome koji dio tijela želite istaknuti. Modeli s detaljima poput vezica na području dekoltea ili leđima ove su sezone sveprisutni i posebno zanimljivi.

Bikiniji

Ako ste u potrazi za klasičnim modelom bikinija s vezicama, nemojte se bojati miješati stilove. Ako imate veće poprsje, dobra podrška gornjeg dijela bikinija je ključna, a odabir dvodijelnog badića s podesivim vezicama pokazat će se kao fleksibilno rješenje.

Razmislite o tome kakav vid podrške očekujete od bikinija. Halter bikini topovi izvrsni su za davanje potpore punijem poprsju, a klasični trokutasti bikini topovi mogu se prilagoditi za potpunu ili manju prekrivenost grudi.

Kupaći kostimi s gaćicama visokog struka

Ovi ženstveni modeli kupaćih kostima odlično su rješenje kada želite prekriti područje trbuha, a pritom će vam dati iluziju struka. Pri odabiru ovog modela donji dio je ključan, a zahvaljujući bogatoj ponudi, pronalazak odgovarajućeg primjerka nikad nije bio lakši.