MODNA INSPIRACIJA

Kako nositi tenisice i dugu suknju? 'It' djevojke imaju zanimljive prijedloge

30.07.2023 u 15:52

Bionic
Reading

Ljeti je uvijek pomalo teško pronaći odjeću koja uspijeva spojiti praktičnost, eleganciju ili odjevne komade prikladne za ured i kasni popodnevni aperitiv

Među najpopularnijim artiklima ove sezone nalaze se dugi modeli suknji. Udobni i prikladni za različite prilike, predstavljaju savršen spoj ležerne i sofisticirane privlačnosti. Upravo iz tog razloga brojne slavne trendseterice obožavaju ih isticati u stajlinzima izvan dužnosti, daleko od svjetla reflektora, a za dodatnu dozu praktičnosti tu su tenisice.

Iako na prvu može djelovati nespretno, kombinacija duge suknje i tenisica u stanju je izgledati idealno, o čemu dovoljno svjedoče stajlinzi danas najvećih predvodnica trendova - od Kendall Jenner do Kaije Gerber.

Kombinaciju duge suknje i tenisica svaka od ovih poznatih trendseterica nosi na drukčiji način pa samo trebate pronaći inspiraciju u onome koji najbolje pristaje vašem stilu.

  • +18
Duge suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

Duga suknja boje slonovače i tenisice Samba brenda Adidas

Casual stajlinzi Kendall Jenner predstavljaju veliku inspiraciju modnim ovisnicama diljem svijeta, a ovih dana ona je demonstrirala moć kombinacije duge suknje i tenisica. Njezin odabir pao je na laneni model suknje do gležnja i u boji slonovače, a kombinirala ga s jednostavnim topićem maslinastozelene boje i uvjerljivo najpopularnijim modelom tenisica godine.

Suknja i tenisice Air Jordan

It djevojka Rose Bertram nedavno je servirala savršen ljetni look u znaku duge suknje i tenisica - stajling koliko lijep, toliko i neobičan. Odabrala je svilenkasti komplet ružičaste boje s detaljima od čipke i uparila ga s kontrastnim, bijelim parom legendarnih tenisica Air Jordan s potpisom brenda Nike.

Prugasta suknja i tenisice Superga

Odjevni komadi od lana pravi su modni saveznik u vrućim mjesecima, a kada dolaze u formi kompleta sastavljenog od predimenzionirane košulje i duge suknje, dodatno su neodoljivi, kako je na ulicama New Yorka svojedobno dokazala zanosna Emily Ratajkowski. Spomenuti komplet vješto je kombinirala s najpopularnijim talijanskim tenisicama od platna - bijelim modelom brenda Superga.

Cvjetna suknja i legendarne starke

U svijetu slavnih trendseterica najvećom ljubiteljicom starki pokazala se Kaia Gerber, nasljednica supermodela Cindy Crawford. Ovim legendarnim tenisicama kreirala je inspirativan stajling u znaku cvjetne suknje i minijaturnog kardigana tamnoplave boje.

30 days of summer