EFIKASNO RJEŠENJE

Kako nositi tanke najlonke bez smrzavanja? Ova korisnica TikToka ima genijalan trik

03.01.2022 u 11:36

Bionic
Reading

Najlonke kao vrsta odjevnog predmeta u stanju su dati poseban značaj osmišljenoj kombinaciji. Bilo da je riječ o klasičnoj verziji, mrežastoj ili inačicama s uzorkom, najlonke postaju dodatak koji daruje dinamiku jednostavnim stajlinzima

Problem koji se s najlonkama javlja na temperaturama ispod nule je njihov tanki materijal, a koji brojne dame sprječava u njihovu nošenju za zimskih dana. Zahvaljujući modnim influencerima s TikToka redovito svjedočimo videima kojima nam otkrivaju korisne trikove i rješavaju nas stilskih frustracija, pa tako i problema s nošenjem tankih najlonki na niskim temperaturama.

Kako usred zime nositi tanke najlonke sa stilom i pritom se ne smrznuti otkriva TikTok korisnica koja se krije iza profila @kristinakacheeva.

Savjet koji dijeli ova korisnica TikToka je jednostavan i temelji se na predmetu koji se isplati imati u ormaru. Izrađene od ultraizolirajuće tkanine, tanko termo tajice osiguravaju kontinuiranu toplinu tijekom dana. Druga prednost je što je ovaj materijal ultra mekan i lagan – što ga čini posebno udobnim i ugodnim za nošenje. U svom videu korisnica TikToka pokazuje da odijevanjem termo tajica u boji koži, a zatim odijevanjem klasičnih najlonki preko njih za rezultat dobivamo iluziju gole kože ispod najlonki, bez bojazni od smrzavanja.

ulična moda

[FOTO] Djevojke sa zagrebačke špice sa stilom ušetale u prvi dan nove godine

Pogledaj galeriju