ŽENSTVENO I TRENDI

Kako nositi najpoželjniji print ove sezone

08.07.2015 u 10:53

  • +5

Cvjetne haljine

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Slavne ljepotice prigrlile su ovosezonski trend – cvjetni print. Iako možda mislite da su cvjetići rezervirani samo za dječju odjeću, lepršavim haljinama s cvjetnim pintom teško ćete moći odoljeti

Proljeće i ljeto u modnom svijetu teško se mogu zamisliti bez cvjetnog printa, no ove sezone on je i iznimno trendi, a rascvjetani buketi krase dizajnerske krpice s potpisom razvikanih brendova Erdem, Marni, Burberry i, naravno, Dolce&Gabbane, talijanskog dvojca koji zadnje dvije sezone ne može odoljeti predimenzioniranim cvjetovima karanfila i ruža na svojim kreacijama.

No čak i ako ste pobornica minimalizma, haljini ukrašenoj cvjetićima teško ćete odoljeti tijekom toplijih dana, a ženstvenu vibru uvijek možete ublažiti ozbiljnijim modnim dodacima.

Neodoljive cvjetne haljinice ovih dana pokazale su Tamara Ecclestone, koja je na krštenju nećaka zablistala u bijeloj haljini ukrašenoj velikim roza cvjetovima trendi midi dužine, uz koju je nosila Valentinove štikle Rockstud u odgovarajućoj pink nijansi. U haljini koju potpisuje Victoria Beckham, lijepa Tamara izgledala je jako ženstveno i sofisticirano.

Poglede na Wimbledonu privlačila je i lijepa supruga tenisača Andyja Murrayja, KimSears, koja je meč između njega i našeg Ive Karlovića pratila u lepršavoj haljinici londonskog brenda Beulah, čije su obožavateljice između ostalog sestre Middleton. Kimina haljinica laganog retro kroja bila je pun pogodak, a ona ju je vješto kombinirala s traper jaknom i Burberryjevim sandalama s punom petom.

Cvjetnom printu na Wimbledonu nije odoljela ni Pippa Middleton, a kakve sve cvjetne haljine preferiraju slavne dame ovoga ljeta, pogledajte u našoj fotogaleriji.