ZNAKOVI KOJI GA OTKRIVAJU

Kako na vrijeme prepoznati ženskaroša?

18.07.2013 u 07:36

Bionic
Reading

Sve je počelo vrlo nevino – upoznali ste muškarca koji vam se na prvu čini kao onaj iz vaših snova - duhovit je, šarmantan, atraktivan i uspješan, a sastanak s njim izaziva vam klecanje koljena i leptiriće u trbuhu. No sve se nekako čini previše savršenim. Kako znati je li vaš novi partner pravi 'materijal' za vezu ili pak običan ženskar koji će vrlo brzo dati petama vjetra?

Ima reputaciju
Ako su vas prijateljice već upozorile na to da je vrlo sklon mijenjanju partnerica te ga nikada nitko nije vidio u dugoj vezi, poslušajte ih jer postoji velika šansa da izlazite s 'gutačem žena'. Istina, postoji mala vjerojatnost da ga ipak možete promijeniti, no čak i ako vam to pođe za rukom, velike su šanse da ćete ostatak veze provesti brinući se hoće li se vratiti starim navikama, piše Huffington Post.

Ubrzava stvari
Prije nego što ste imali priliku upoznati njegovu obitelj i prijatelje on vam već govori da ste upravo vi žena njegova života te da je cijeli život čekao da pronađe baš vas. Iako je takve stvari bespogovorno lijepo i uzbudljivo čuti, pitanje koji si morate postaviti je – kako on to može znati tako brzo? Puno je veća šansa da je on jednostavno zaljubljen u osjećaj ljubavi, u najboljem slučaju, ili pak u najgorem - da na takav način pokušava dobiti samo jednu stvar od vas. A ženskaroš želi doći do svog cilja što je prije moguće.

Pretjeruje s romantikom
Svi vole romantične geste, bilo da se radi o napisanoj pjesmi, bilo o buketu cvijeća, no ako vaš novi dečko konstantno želi ići na romantični vikend na kakav egzotični otok ili vas s vremena na vrijeme iznenadi raskošnim nakitom, tada je velika vjerojatnost da je u tim stvarima već jako dobro ispraksan. Što se tiče darova, imajte na umu da darovi s njegove strane donose i određena očekivanja.

Gleda samo vas… i sve druge žene oko sebe
Ako primijetite da vaš muškarac odmjerava druge žene ili, što je još gore, da flertuje s njima pred vašim očima, tada je neminovno ženskar. Taj tip muškarca, govoreći vam koliko ste lijepi te da ste baš vi njegov tip, u većini slučajeva razmišlja i o tome da žena koja je upravo prošla pokraj vas odgovara tom istom opisu. Međutim on ne laže - ženskar to doista osjeća, no problem je taj što to osjeća za gotovo svaku ženu koja mu privuče pažnju.

Čini se predobar da bi bio istinit
Nekako je previše uglađen, previše šarmantan i jednostavno previše savršen, a tihi glas u vašoj podsvijesti vas upozorava da tu nešto nije u redu. Iako ste u iskušenju da ignorirate unutarnji glas i jednostavno se prepustite, imajte na umu da su vaši instinkti realnije no što mislite usredotočeni na situaciju u kojoj se nalazite.

Naravno, nijedna od gore navedenih osobina nije automatski isključujuća te ne mora odmah označavati ženskaroša od kojega treba pobjeći glavom bez obzira. Ukoliko neke od navedenih osobina uočite kod svog novog partnera, pružite mu priliku, ne brzajte stvari i vidite hoće li vaša veza s vremenom preživjeti. Naime pravi ženskari rijetko izdrže toliko dugo.