JEFTINIJE OD PARFEMA

Kako mirisati od glave do pete?

01.02.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Jeftiniji su od svojih parfemskih i toaletnih voda, pojačavaju njihov miris i njeguju od glave do pete. Tko ih ne bi želio?!

Uz mirisne kreme i losione mirisat ćete od glave do pete

Famozni 'parfemi za kosu' gotovo da su rijetkost na našem tržištu. Jedan od najpoznatijih potječe iz megapopularne parfemske linije Chanel Chance Eau Fraîche. Mirisni triptih Chanel Chance dobio je novog člana, Eau Tendre Hair Mist.

Za razliku od klasičnih toaletnih i parfemskih voda, mirisi za kosu ne iritiraju kožu, niti isušuju kosu, dok oko vas kreiraju neodoljivu mirisnu auru. U ovom slučaju riječ je o prepoznatljivom delikatnom cvjetno-voćnom mirisu koji je proslavio Chanelov hit Chance Eau Tendre.

Na našem tržištu relativno je nova parfemska linija američkog brenda Clean s popularnim 'mirisima čistoće'. Osim parfemskih voda koje neobično uvjerljivo oponašaju miris kiše, sapuna ili tek oprana rublja, linija Clean sadrži i vrlo povoljne gelove za tuširanje, losione za tijelo i dezodoranse koji produžuju 'vijek trajanja' Cleanovih svježih parfemskih voda.

Novom cvjetnom parfemu See by Chloé bit će još teže odoljeti djelujete li 'združenim snagama'. Otuširate li se istoimenim gelom, namažete li tijelo losionom za tijelo i upotrijebite li dezić iz parfemske linije See by Chloé, mogli biste zaključiti da samu parfemsku vodu uopće ne morate ni nanositi. Čitav dan doslovno ćete zračiti delikatnim esencijama cvijeta jabuke, jasmina, sandalovine i vanilije.

Zašto ne biste pokušali kombinirati 'parfemske derivate'?! Recimo, otuširajte se gelom iz linije DSquared2 Potion koji ostavlja kožu svilenkasto glatkom i ovijenom cvjetno-orijentalnim mirisom. Zatim je premažite losionom za tijelo na bazi esencijalnog ulja lavande iz Visoke Provanse, L'Occitane Lavande Body Lotion… i dobit ćete originalan mirisni potpis na koji ne miriše nitko osim vas!