PRAVA LJEPOTICA

Kako je moguće da je ova žena toliko lijepa

20.03.2014 u 17:22

Jessica Michibata

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: Keith Tsuji

Bionic
Reading

Teško da ikome može promaknuti lijepa Jessica Michibata, zaručnica vozača Formule 1 Jensona Buttona. Visoka, vitka, duge smeđe kose i upečatljivog osmijeha, Jessica je doista žena u koju se morate zagledati

Kada se zanosna Jessica Michibata pojavila na crvenom tepihu povodom Tokyo Fashion Weeka, svi pogledi su bili upereni u njezinom smjeru. Na željno iščekivanu reviju poznate dizajnerice Diane Von Furstenberg Jessica je stigla u društvu svoje sestre Angelice, a obje dame su blistale u vrlo sličnim haljinama.

Jessica, koja svoj atraktivan izgled može zahvaliti argentinsko-japanskim korijenima, poznata je po dugogodišnjoj vezi s vozačem Jensonom Buttonom od 2009. godine, a početkom ove godine su se i zaručili.

Na crvenom tepihu Jessica je doslovce blistala u crno-bijeloj haljini dodatno ukrašenoj cvjetnim uzorkom dizajnerskog potpisa Diane von Furstenberg. Svilena haljina koja nosi naziv 'Amelila' naglašenog dekoltea u popularnom 'wrap' modelu prodaje se po cijeni od 384 funti, što je oko tri i pol tisuće funti, a Jessica je u njoj izgledala je bezvremenski šik.