NJEŽNA DUŠA

Kako je Antonija Blaće spasila vezu od propasti?

12.04.2013 u 16:22

Bionic
Reading

Voditeljica na Narodnom radiju, Antonija Blaće, primila je usred svoje radijske šihte uznemireni poziv jednog slušatelja, ni manje ni više nego iz daleke Nizozemske

'Naš prijatelj iz Nizozemske naljutio je curu nekako, ne znamo točno zašto! Napisala mu je poruku, ostavila je u dnevnom boravku. Kad se vratio s posla, dočekalo ga je: 'I need some space.' Malo nezgodno! Znamo mi cure što to znači! Čovjek se sav unezvjerio, nazvao Narodni radio i rekao: Pomozite!' - ovako je Antonija slušateljima objasnila vapaj Nizozemca Herbyja.

Odlučila je pod svaku cijenu pomoći. Herbyjeva djevojka Gordana, nakon što je svom dečku ostavila uznemirujuću poruku, odlučila je, naime, otputovati natrag u rodnu Hrvatsku.
Herby je poželio putem radija u Hrvatskoj uputiti svoju ispriku Gogi. Zamolimo je Antoniju da pusti neku ljubavnu pjesmu koja bi dobro poslužila u tu svrhu, pa je ona svakog sata puštala po jednu pjesmu na prijedlog svojih slušatelja.

Čitava Hrvatska se solidarizirala s nesretnim Herbyjem. Već kroz nekoliko sati ljubavne su pjesme stigle do Goge i smekšale njeno srce. Herby, presretan, nije mogao dovoljno zahvaliti Antoniji i čitavom Narodnom radiju na ovoj ljubavnoj intervenciji.