ZA BUDUĆE SEKS BOMBE

Kako izgraditi seksualno samopouzdanje?

01.03.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Ključ seksualnog samopouzdanja krije se u ljubavi prema sebi i istinskom vjerovanju da zaslužujete ugodu i zadovoljstvo. Svaka žena može naučiti kako se doživljavati kao seks bombu - potrebna je samo promjena stava prema samoj sebi

Iako neke žene misle da nisu dovoljno lijepe ili zgodne da bi mogle biti seksi, za seksipil je ipak dovoljan stav, bez obzira na izgled. Seksualno samopouzdanje se vježba. Gledajte na to kao na odlazak u teretanu - ako želite skinuti kilograme, morate vježbati, a za to je potrebno vrijeme i disciplina jer nijedna od pravih stvari u životu ne događa se preko noći.


Seksi rublje pridonosi seksipilu
Masturbirajte
Kako, dakle, probuditi božicu seksa u sebi? Prema savjetima stručnjaka, žene bi najprije trebale uživati u masturbaciji. Samozadovoljavanje vam pomaže da upoznate svoje tijelo i shvatite kako ono funkcionira. Na taj način bit ćete vještije i u krevetu s partnerom, a slat ćete i signale da znate uživati te da ste zadovoljne. To su vrlo privlačni signali koji itekako pomažu izgradnji seksualnog samopouzdanja.

Odijevate se seksi
Pomoći ćete si i ako svakodnevno budete nosile seksi odjeću, za čije nošenje ne treba čekati posebne prilike. Međutim, nosite je zbog sebe, a ne zbog muškaraca koje želite zadiviti. Vi ste one koje se žele osjećati seksi i radite to zbog sebe. Točno se osjeti kada to žena radi zbog sebe, a kada zbog drugih. Kada se odijeva seksi zbog sebe, zrači samopouzdanjem i zadovoljstvom.

Seksi rublje je imperativ
Donje rublje se ne vidi, ali vi znate kakvo donje rublje nosite. Zapamtite da ste u svemu najvažnije vi, jer sve dolazi od vas. Stoga uložite nešto novca u seksi donje rublje i nosite ga i ispod sportske odjeće. Jedno je istraživanje pokazalo da žene koje nose seksi donje rublje imaju više samopouzdanja jer razmišljaju o tome koliko su poželjne i seksi. Osim toga, drugima će biti privlačno kada vam ispod majice nevino izviri čipkasta trakica grudnjaka.

Riješite se negativnih stavova

Ako su vas kao dijete naučili da je seks grešan i prljav, takve su poruke kreirale vaše negativno mišljenje o njemu. Vrijeme je za promjenu. Kako? Svakodnevno si ponavljate to da je seks normalna pojava i da je sastavni dio života. Uvjerite se da u njemu nema ništa prljavo. Oslobodite se negativnih misli i zamijenite ih pozitivnim. Ključ je u svakodnevnom ponavljanju, jer mozak reagira na ponavljanje.

Zaljubite se u svoje tijelo
Ne morate izgledati kao supermodel da biste zavoljele svoje tijelo. Imate tijelo takvo kakvo imate i vrijeme je da ga prihvatite. Stanite pred ogledalo i recite si da ste lijepe. Dajte komplimente svakom dijelu svoga tijela. Hranite ga zdravo, kupajte ga, mažite kremicama, ukratko – brinite se o sebi. To će pomoći izgradnji vašeg seksualnog samopouzdanja.