VRHUNAC UŽITKA

Kako doživjeti orgazam baš svaki put

17.02.2011 u 09:51

Bionic
Reading

Ženski uzastopni orgazmi ili pak zajedničko doživljavanje vrhunca neiscrpna su tema razgovora, a u svrhu što većeg užitka raskrinkali smo mit o orgazmu te otkrivamo njegove najdublje tajne

Da se ženski orgazmi znatno razlikuju od muških znamo, no ženski uzastopni orgazmi ono su što muškarce fascinira, a nekim ženama se čini nedostižnim. Činjenica je da je priroda ženama omogućila uživanje u nekoliko orgazma zaredom.

Za taj nevjerojatni užitak odgovornim se smatra razlika između vaginalnog i klitoralnog orgazma koji su omogućeni živčanim završetcima. Živci odgovorni za klitoralni orgazam imaju više završetaka i možda je upravo to razlog zašto žene doživljavaju više klitoralnih nego vaginalnih orgazama.

Zajedničko doživljavanje orgazma nije nemoguće

Živci odgovorni za vaginalni i klitoralni orgazam isprepliću se te možda upravo u tome leži tajna ženskog uzastopnog orgazma na koji utječu osjetljivost G-točke i želja za eksperimentiranjem u novim pozama te isprobavanje novih seksi trikova.

Za doživljavanje fantastičnog orgazma od velike pomoći može bito razgibavanje i jačanje vaginalnih mišića koje je vrlo jednostavno izvesti. Stiskanjem karlice potiču se jače kontrakcije za vrijeme doživljavanja orgazma koji osiguravaju njegov veći intenzitet i duže trajanje. Preporučuje se tri puta dnevno u trajanju od dvadesetak minuta stezati vaginalne mišiće, malo ih zadržati te opustiti. Prakticiranjem ove jednostavne vježbe, žene si mogu osigurati jače osjećanje orgazma te veći užitak.

Prakticiranje nekoliko različitih stimulacija za vrijeme seksa je odličan preduvjet za dobar orgazam. Izmjenjivanje poza te prakticiranje oralnog seksa osigurat će vam vatreni doživljaj. Odgađanje orgazma i suzdržavanje od njega je još jedan u nizu trikova koji pojačavaju orgazmički intenzitet i pružaju vam nezaboravan osjećaj.

Tehnika suzdržavanja od doživljavanja orgazma omogućit će vam da znatno duže ostanete na vrhuncu uzbuđenja. Na taj način povećati će se razina endorfina, hormona sreće i zadovoljstva te će trenutak doživljavanja orgazma biti poprilično intenzivan.

Odgovarajuća poza može biti presudna
Zajedničko doživljavanje orgazma, partnerima je posebno iskustvo koje pruža nevjerojatan doživljaj. No, ono nije česta pojava, a razlog tome je što žene i muškarci vrhunac užitka najčešće ne doživljavaju na isti način. Dok žene vrhunac doživljavaju najčešće oralnim seksom i stimulacijom klitorisa, muškarci će uživati u orgazmu za vrijeme penetracije.

Razlika je i u brzini doživljavanja orgazma, gdje prednjače muškarci koji mogu stići do vrhunca znatno brže nego žene. Za zajedničko doživljavanje orgazma trebalo bi pronaći pozu ili tehniku u kojoj je muškarcu potrebno više vremena, a ženi manje vremena za dostizanje vrhunca.

Seksi igračke mogu biti od znatne koristi te dodatno začiniti seksualni život i omogućiti orgazma koji se pamti. Tako ne treba prezati niti pred uvijek maštovitim vibratorom koji može pružiti puno zadovoljstva.

Poza u seksu igra značajnu, ako ne i presudnu ulogu. Dok će žene iz određenih poza lako i bez problema uživati u orgazmu, u drugim pozama dostizanje vrhunca bit će gotovo nemoguće. Poza u kojoj je žena na muškarcu upravo je jedna koju žene ističu kao onu u kojoj najlakše mogu doživjeti orgazam, a muškarci usporiti ejakulaciju.

U svrhu produljenja seksualnog odnosa i eventualnog zajedničkog orgazma, ejakulacija u muškaraca se može usporiti laganim povlačenjem testisa. Na taj način njegov orgazam će se odgoditi, a partnerica će dobiti potrebno vrijeme za dostizanje vrhunca.