alternativa bankomatima

Kako do gotovine kad u blizini nema bankomata?

24.10.2017 u 09:16

Bionic
Reading

Predstavljamo mobilnu aplikaciju za slanje novca koji je moguće uplatiti i isplatiti na svim Ininim maloprodajnim mjestima

Istražili smo kolike su naknade za podizanje gotovine na bankomatima putem kartica i došli smo do zaista velikih iznosa.  Stoga smo pokušali pronaći alternativu. Pronašli smo je u aircash mobilnoj aplikaciji koja se koristi za slanje novca među korisnicima. Novac je moguće uplatiti i isplatiti na svim Ininim maloprodajnim mjestima kojih u Hrvatskoj ima više od 400, a većina ih radi 24 sata, svakog dana, uključujući nedjelje i praznike.

Aircash aplikaciju jednostavno je pokrenuti: može se preuzeti s Google Playa ili Apple storea, a zatim je dovoljno upisati osnovne podatke i aplikacija je spremna za korištenje. Do sada je za slanje novaca bilo potrebno fizički otići do najbližeg Ininog maloprodajnog mjesta i uplatiti novce kako bi primatelj dobio barkod uz pomoć kojega bi uplaćeni novac mogao podići na nekoj od Ininih lokacija. 

Međutim, Aircash je nedavno uveo novu opciju: uplata novca moguća je i kreditnom ili debitnom karticom! Podaci o kartici unose se jednokratno te se potvrđuju, a primatelj odmah prima barkod i kao do sada, uplaćena sredstva podiže na Ini, uz predočenje barkoda.

Kakve su naknade?

Istražili smo i iznenadili se: Aircash naknade bitno su povoljnije od onih na bankomatima*

Tada smo proučili i kakve su naknade za debitne kartice *, gdje se novac odmah skida s tekućeg računa. I opet novo iznenađenje, Aircash je i ovdje bitno jeftiniji. 

Što je još zanimljivo?

Aplikacija Aircash koristi suvremen vanjski platni sustav koji, osim što jamči najvišu sigurnost plaćanja karticama (PCI-DSS standard), pamti i karticu – drugim riječima, podaci se upisuju jednokratno. Svaki idući put korisnik u samo 3 klika može poslati novce, karticu ne mora ni imati uz sebe, kao  ni pamtiti njezin broj. Na ovaj su način isključene i mogućnosti za prijevare i zloupotrebe.

Osim toga, ako netko zaboravi novac ili karticu, podaci su mu dostupni u aplikaciji. U samo 3 klika napravi uplatu i na najbližem Ininom maloprodajnom mjestu može podići novac. 

Za što ljudi koriste Aircash?

Za brzu pozajmicu prijatelju ili članu obitelji

Za plaćanje preko Internet oglasa ili razna druga plaćanja između osoba

Nema bankomata u blizini ili je skup? Aircash se koristi i za podizanje gotovine,  u 3 klika 

Može li se novac slati i iz inozemstva?

Da! Aircash služi i za slanje novca iz inozemstva u Hrvatsku. I opet iz vašeg naslonjača u 3 klika. A primatelj u RH uplaćena sredstva može podići na Ini. Naknade za transfer novca iz inozemstva jednake su onima za nacionalni promet.  Provjerite što kažu drugi na www.aircash.eu.

App store

Google play