ELSA PATAKY

Kakav prizor: Supruga najpoželjnijeg glumca izazvala pomutnju na plaži

04.04.2018 u 14:43

Bionic
Reading

Elsa Pataky, španjolska manekenka i glumica, u sretnom je braku s jednim od najpoželjnijih glumaca današnjice, Australcem Chrisom Hemsworthom, a par je uskršnje praznike proveo u Australiji

Mama troje djece Elsa Pataky (41) u minijaturnom bikiniju izazvala je pravu pomutnju na plaži u Bayron Bayu gdje Chris i Elsa imaju kuću.

Atraktivna Španjolka spremno je uskočila u crni bikini koji je pokazao da je u top formi, a lijepoj Elsi nije odolio ni suprug, zvijezda akcijskog filma Thor s kojim je u jednom trenutku razmijenila vruće poljupce.

  • +17
Elsa Pataky Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bez trunke šminke i ne skidajući osmijeh s lica, Elsa Pataky je uživala u druženju s obitelji i prijateljima među kojima je bio i holivudski superstar Matt Damon sa suprugom Lucianom i djecom. Besprijekornu liniju zgodna supruga Chrisa Hemswortha duguje zdravoj prehrani i tjelovježbi, otkrila je u jednom ranijem intervjuu.

Kao mama troje djece, Elsa ima pune ruke posla, pa su joj trenuci koje ukrade samo za sebe vrlo bitni.

'Rijetki su trenuci koje imam samo za sebe, pa si tad priuštim opuštajuću kupku. Ali s druge strane, iskreno uživam u majčinstvu i 100 posto sam posvećena djeci', kaže Elsa koja je u jednom ranijem intervjuu otkrila svoj omiljeni napitak.

'Izmiksajte jabuku, mrkvu, celer s listovima i limun i u taj sok dodajte nekoliko čajnih žličica s maslinovim uljem', rekla je Elsa dodajući kako i njezin suprug obožava taj zdravi sok.

Inače, Elsa i Chris (34) vjenčali su se 2010., a slove kao jedan od najskladnijih parova u Hollywoodu.

U filmu '12 Strong' Elsa i Chris glume supružnike. 'Bilo nam je čudno snimati ljubavne scene pred svim tim ljudima na setu', rekao je Chris.

Zbog djece, petogodišnje Indije i blizanaca Sashe i Tristana (3), odlučili su se preseliti u Australiju.

'U Los Angelesu sam osjećao pritisak. Stalno smo bili okruženi osobama iz showbizza i poželjeli smo imati drukčije okruženje za odrastanje naše djece', rekao je slavni glumac.