SVI IH ŽELE

Kaia Gerber ne izlazi iz kultnih tenisica čija popularnost ne opada

20.04.2023 u 12:55

  • +3

Kaia Gerber

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Kaia Gerber, prelijepa kći supermodela Cindy Crawford i poduzetnika Randea Gerbera, premda na crvenom tepihu ostavlja bez daha svojim glamuroznim izdanjima, u slobodno vrijeme voli sasvim drugačiji stil odijevanja

Mlada ljepotica, kojoj mnogi predviđaju sjajnu karijeru u svijetu mode, može se pohvaliti nevjerojatnom figurom, za što su zaslužni geni njezine zgodne majke, ali i, naravno, zdrav lifestyle, odnosno kombinacija izbalansirane prehrane i redovite tjelovježbe.

Kaia ne propušta ni treninge pilatesa, na koji se uputila sa svojim zgodnim dečkom, Austinom Butlerom, glumcem koji je za svoju maestralnu ulogu u filmu 'Elvis' o životu glazbene legende Elvisa Presleyja bio nominiran i za Oscara.

Lily collins

Holivudska zvijezda dokazala zašto su baš ove tenisice toliko neodoljive

Pogledaj galeriju

Za ovu je prigodu vitka brineta spremno uskočila u casual odjeću, a tajice, trendi hudicu od flisa i sportske čarape upotpunila je tenisicama za kojima već neko vrijeme vlada velika pomama među zaljubljenicama u modu.

Riječ je o prepoznatljivim tenisicama New Balance, koje rado nose i Hailey Bieber, Kendall Jenner, Lily Collins, Bella Hadid...

Tzv. tatine tenisice prepoznatljivog dizajna i iznimne udobnosti već su neko vrijeme na tronu, a slavne ljepotice ih naprosto obožavaju jer su odličan dodatak sportskim i minimalističkim kombinacijama.