za prste polizati!

Kada roštilj dobije posve novu dimenziju

04.05.2018 u 13:01

Bionic
Reading

Jeste li znali da se u Hrvatskoj svake sekunde pojede 1,2 PIK ćevapa? Čini nam se da ova brojka dovoljno govori o tome koliko će se vaši gosti oduševiti ćevapima s roštilja

Dugi, sunčani i topli dani pružaju pregršt ideja za boravak na otvorenom i sjajnu zabavu u društvu najmilijih, a naš prijedlog je roštilj u prirodi ili čak u vlastitom dvorištu. A znate li koja je tajna svakog roštilj majstora? Grill program PIK Vrbovca Volim roštilj! PIK nudi veliki izbor kvalitetnog mesa koje će zadovoljiti svakog mesoljupca. Kako bi vaš roštilj dobio drugu dimenziju, isprobajte nove ideje i oduševite se maštovitim roštiljem.

Kombinirajte Juneće ćevape sa svježim sirem, Američki burger sa sezonskom salatom ili Pljeskavice s grilanim povrćem. Jeste li znali da se u Hrvatskoj svake sekunde pojede 1,2 PIK ćevapa? Čini nam se da ova brojka dovoljno govori o tome koliko će se vaši gosti oduševiti ćevapima s roštilja. Uključite u pripremu i mališane i napravite maštoviti i posve neuobičajeni roštilj. Neka roštiljanje započne! Vi se pobrinite za dobru ekipu i dobro raspoloženje, a PIK će za vaše sretne trbuščiće i osmijeh na licu.