BEZVREMENSKA LJEPOTA

Julia Roberts plijeni poglede: Zgodna žena za sva vremena

16.04.2018 u 13:13

Bionic
Reading

Ni jedna od najljepših holivudskih glumica, Julia Roberts, nije propustila ekskluzivnu zabavu u Los Angelesu koju je organizirala Gwyneth Paltrow sa svojim zaručnikom Bradom Falchukom, na kojoj se okupilo oko 400 uzvanika

Julia je ovoga puta kombinirala efektan crni kombinezon sa šljokicama i stilettice, a dva su zanimljiva detalja upotpunila ovaj večernji look: clutch torbica u upečatljivoj crvenoj ukrašena lancem i naočale s crnim okvirima.

Čini se da je lijepu glumicu za ovaj stajling uspješno inspirirao najvrući modni trend ove sezone, geek chic, jer u posljednje vrijeme mnoge slavne cure rado nose naočale, široke hlače, džempere s košuljom, muške cipele na vezanje i sl.

Ova cool moda nadahnuta 90-ima bilježi procvat zadnjih nekoliko godina, a mnoge su je slavne fashionistice prigrlile, poput Selene Gomez ili Gigi Hadid, oduševljeno uskočivši u ovakve kombinacije koje slave udobnost.

  • +5
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, mnogi nagađaju da se Gwyneth nakon lude djevojačke zabave u Meksiku s bliskim prijateljicama i dugogodišnjim kolegicama tajno udala na tom glamuroznom partyju u kazalištu u LA-ju.

Gwyneth Paltrow je s Bradom Falchukom u vezi tri godine, a 10 godina je bila braku s frontmenom benda Coldplay Chrisom Martinom, s kojim ima dvoje djece, kćer Apple i sina Mosesa.

'Chris i ja ostali smo u dobrim odnosima i to je jako lijepo. Imamo osjećaj da je naš odnos oduvijek trebao biti baš ovakav kakav je danas', rekla je slavna glumica 2015. u intervjuu za časopis Marie Claire.