SVE JE IZNENADILA

Julia Roberts otkrila u čemu je tajna njezinog mladolikog izgleda

12.01.2024 u 10:06

Bionic
Reading

Holivudska ljubimica Julia Roberts i sa svojih 56 godina osvaja ljepotom, prepoznatljivim blistavim osmijehom, raskošnom kosom i fantastičnim modnim stilom

Šarmantna oskarovka bi doista mogla biti ikona ljepote, no ona sebe ne shvaća previše ozbiljno.

Uvijek spremna na šalu, Julia je vrlo simpatično odgovorila kad je u intervjuu za najnoviji broj britanskog Voguea upitana u čemu je tajna njezine mladolikosti.

UVIJEK PRELIJEPA

Sve je stalo kad se pojavila Julia Roberts u senzacionalnoj crnoj haljini

Pogledaj galeriju

'Kiseljenje u teglama. Dakle stavljam glavu u teglu svake druge subote na 18 sati. Čini čuda. Ali miris je užasan', našalila se proslavljena glumica. U intervjuu koji je vodila sa scenaristom filma 'Notting Hill' Richardom Curtisom, Julia je između ostalog govorila o ljepoti, feminističkim izborima koje je napravila u karijeri i kakav je osjećaj biti jedno od najpoznatijih lica u Hollywoodu. Uvjerena je da je ključ mladolikosti i u osobama i iskustvima, a naravno, pomaže i genetika.

'Dobri geni, život koji je ispunjen i - a obično to kažem kao šalu - vjerujem u ljubav. Vjerujem da me moj suprug voli i brine za mene na način da se osjećam duboko, duboko sretnom. I kad god vidite nekoga tko je sretan, nije važno koliko ima godina', zaključuje glumica.

Julia dodaje i da je mnogi koji je ne poznaju na neki način doživljavaju kao blisku osobu.

'Mislim da postoji nešto u meni što uvijek dopušta drugima da se osjećaju ugodno ili da me dožive kao nekog sebi bliskog. Ako me netko vidi u trgovini i odjednom kaže: 'Zašto si se tako ošišala?', to nije zato što pokušava biti nepristojan, već zato što osjećaju kao da me na neki način poznaju. To je taj osjećaj da shvaćate nekoga koga ne poznajete. Ali nikad se ne osjećam kao da glumim samu sebe', rekla je. Prisjetila se i da je skoro odbila 'neugodnu' ulogu filmske zvijezde Anne Scott u 'Notting Hillu', nazvavši to 'jednom od najtežih stvari koje sam ikada morala učiniti'.

'Činilo se tako čudnim. A nisam čak ni znala kako glumiti taj lik', rekla je. Glumica je dodala i da je toliko mrzila odijevati se kao filmska zvijezda da je odlučila nositi svoju odjeću u sceni u kojoj izgovori kultnu rečenicu iz filma: 'I ja sam samo djevojka koja stoji pred dečkom, tražeći od njega da je voli.'

Dotaknula se i feminizma jer je odlučila ne snimati golišave scene u filmovima.

'Ne želim kritizirati tuđe izbore, ali za mene je to što se neću skidati u filmu ili biti ranjiva na fizički način izbor koji sam napravila za sebe', rekla je.