FASHION GURU:

Josipa Rimac i Sanja Putica u noćnom provodu kao blizanke

14.07.2016 u 18:48

Bionic
Reading

HDZ-ove političarke Sanja Putica i Josipa Rimac za otvaranje Dubrovačkih ljetnih igara odabrale su skoro pa identičan styling - čipkaste haljine i zlatne sandale. Naš modni kritičar Fashion Guru nakon što se uvjerio da ne vidi duplo ipak je uočio određene razlike u njihovom looku

Razgovor modnih blizanki iz HDZ-a zamišljam ovako:

- E, Putica, što ćeš ti večeras obući... ha?

- A, ne znam, onu čipkanu haljinu i zlatne crevje (cipele, dubr. )...

- Ma, nije vrag, ja ću isto, pa nek crknu, kako kaže naša bivša časna…

- Ma, imaš ti pravo, ajmo u grooood…

Tako su se naše dvije lijepe čipkarice, Sanja Putica i Josipa Rimac, zaputile u noćni provod. Nakon što su se umorile od svih tih silnih maratonskih saborskih sjednica moramo priznati da su trenutno najzgodnije političarke ipak morale predahnuti i dobro se odmoriti.

Nakon što su odabrale haljine skoro pa istog dezena i kroja Putica je ipak odlučila razbiti tu dobitnu kombinaciju najprodavanijim naušnicama u Konjšćinskoj - popularnim kolutarkama.

Čini se da se Rimac nakon gledanja raskošne kninske crkve zaželjela minimalizma pa je odabrala krajnje jednostavne zlatne sandale dok je Putica, valjda poučena ruskom modnom invazijom na oslabljenu Europu (ona ipak ima izvore ravno iz Bruxellesa), odabrala upadljivije sandale, također u metalik zlatnom tonu, kako bi njihov 'vidim duplo' look bio potpun.


Josipa Rimac i Sanja Putica