OTVARANJE DOVE FASHION.HR-A

Josipa Pavičić: Idem u Škotsku na medeni mjesec

18.03.2010 u 23:59

Bionic
Reading

Josipa Pavičić na otvaranju Dove Fashion.hr-a ispričala nam je detalje svog vjenčanja. Njezin sin Vito nosit će prstenje u crkvi te fotografirati mamu na vjenčanju, a na medeni mjesec će vjerojatno otputovati u Škotsku

Muzej Suvremene Umjetnosti u Zagrebu domaćin je ovosezonskog Dove Fashion.Hr-a na čijem su otvaranju svoje kreacije predstavili eNVy room, Nataša Kos, Zoran Mrvoš i Ivica Skoko, čije su se večernje haljine definitivno najviše svidjele našim poznatim damama koje su pomno pratile modu iz prvih redova.

Jedna od njih je i televizijska voditeljica Josipa Pavičić koja je na modni spektakl došla sa svojim zaručnikom NicomBernardinijem, koji će je uskoro odvesti pred oltar. Vjenčat će se uskoro u Zadru, a Josipa je zaželjela tradicionalno vjenčanje o kojem je maštala još kao djevojčica, pa nam je otkrila pokoji detalj sa skorašnjeg 'pira', kako se to u Dalmaciji kaže.

'Moj sin Vito nosit će prstenje u crkvi i fotografirati mamu i Nica'

'Prvi put kada sam vidjela spot Guns N' Roses 'November Rain', onda mi se jako svidjela vjenčanica u tom spotu i to je nekakva vjenčanice kakvu bih ja željela i mislim da ću imati istu. Što se samog vjenčanja tiče, ono će biti u tradicionalnom stilu, jer sam ja tako odgojena i to je za mene sveti čin i dao Bog da potraje cijeli život', rekla nam je Josipa čiji će sin Vito fotografirati mamino vjenčanje te nositi njezino i Nicovo prstenje u crkvi.

'Moj sin Vito dobio je zadatak da nosi prstenje na vjenčanju, ali pokazuje zanimanje i za

Vjenčanica iz spota Guns N' Roses, 'November Rain'

fotografiju. Zna napraviti krasne fotke i snimat će mamu i Nica na vjenčanju i, naravno, našu rodbinu', kazala je Josipa.

'Na medeni mjesec ići ćemo ili u Škotsku ili Francusku, ali prije Škotska, jer tamo nikada nisam bila. Ondje imaju krasne preuređene srednjovjekovne dvorce s velikim zelenim vrtovima i sve izgleda jako čarobno. To me jako privlači', zaključila je buduća gospođa Bernardini.

Budući da je Nico iz Italije, pitali smo i njega kako to da je pristao vjenčati se u Hrvatskoj.

'Njezina obitelj je u Zadru, a i ja tamo radim, tako da mislim da je tako najbolje. Moji roditelji su upoznali Josipu i jako su zadovoljni, mislim da će biti sve u redu', kazao nam je samozatajni Nico.