ROMANTIČNA ŠETNJA ZADROM

Josipa Pavičić Cigoja zamijenila Talijanom

18.03.2009 u 10:03

Bionic
Reading

Josipa Pavičić viđena je prošlog vikenda u Zadru s markantnim Talijanom s kojim je navodno već godinu dana u vezi

Izgleda da je, nakon medijskih nagađanja, ipak došao kraj desetogodišnjoj vezi Josipe Pavičić i novinara Marka Cigoja, iz koje imaju devetogodišnjeg sina Vitu.

Josipa Pavičić odlučila je prestati skrivati svoju novu ljubav od očiju javnosti, te je prošlog vikenda viđena u Zadru u romantičnoj šetnji s markantnim Talijanom, s kojim je u vezi navodno već godinu dana. U šetnji su im se, kako javlja Story, pridružile Josipina majka i teta što je dokaz da je Josipa svog izabranika već upoznala s obitelji.

Josipa je već prije šest mjeseci navodno iselila iz stana koji je dijelila sa svojim nevjenčanim suprugom što je objasnila tek bijegom u izolaciju kako bi dovršila knjigu 'Farma taštine'.

U razgovoru za tportalprije mjesec dana davala je dvosmislene odgovore na pitanja o odnosu s nevjenčanim suprugom govoreći da im je veza prepuna promjena: 'Naša se priča ne razlikuje od neke druge prosječne bračne priče. Usponi, padovi, trenuci tuge, sreće.' Također je spomenula da više nije zaljubljena, nego da voli. Izgleda da je opet zaljubljena, ali u nekog drugog.