UVIJEK SA STILOM

Još dvojite oko bijelih haljina? Riječ je o 'must have' ljetnom komadu koji obožava i modna ikona Blake Lively

14.06.2022 u 11:22

Bionic
Reading

Atraktivna Blake Lively, američka glumica koja se proslavila ulogom u hit seriji 'Tračerica' kao Serena van der Woodsen, po pitanju modnih izbora ne zna za greške

Sezona je neodoljivih ljetnih haljina pa ako ste i vi u potrazi za idealnim komadom, a niste baš ljubiteljica cvjetnih varijanti ili ludih uzoraka, onda, osim o crnim, razmislite i o klasičnim bijelim modelima.

Lijepa bijela haljina koja dobro pristaje i načinjena je od prirodnih tkanina koje koži omogućavaju da diše, odjevni komad je koji će vas sjajno služiti cijelo ljeto.

Osim što je idealna za ljetne vrućine, neutralna nijansa spasit će vas u mnogim situacijama kad niste sigurni koju kombinaciju osmisliti jer bijela ide uz sve.

  • +10
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: J Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovaj svestrani komad uz birkenstockice ili ravne sandale savršen je za dnevne prigode, a ako bijelu haljinu spojite s natikačama ili sandalama na petu, možete se bez problema uputiti i u večernji izlazak.

Upravo se lijepa 34-godišnja glumica odlučila za ženstvenu bijelu haljinu prilikom dolaska na Tribeca Film Festival u New Yorku u društvu supruga Ryana Reynoldsa u casual kombinaciji.

  • +14
Lanene haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Atraktivna plavuša, koju modni kritičari redovito hvale zbog fantastičnog modnog stila zbog čega je stekla status modne ikone, oduševila je u još jednom besprijekornom ljetnom izdanju.

Blake se odlučila za višeslojnu bijelu haljina od lana s tankim naramenicama i V-izrezom te je spojila s efektnim sandalama Christiana Louboutina i bež torbicom Gucci Horsebit 1955.

Ležerna frizura stilizirana u raskošne uvojke, prirodan make up i pomno odabran nakit dobro su se uklopili u ovo besprijekorno ljetno izdanje stajliš glumice.